Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Psala jsi, že jsi napsala jen iniciály, protože jsi nechtěla uvést celé jméno, z toho pramení to, že jsi o tom minimálně uvažovala.
Proč jsi tady musela napsat ty iniciály, to je mi záhadou.
@aiwwa píše: Více
Tak proč jsi napsala, že jsi nechtěla uvádět celé jméno, tak jsi dala jen iniciály. I tak je to velmi podlé.
@Klopotkova píše: Více
Co je podlé? Pirkovi to nevadilo, není to on. Já to navíc smazala. Tebe se to nijak netýká.
Jinak jestli chcete vědět, jaké dneska prochází bakalářky a proč zmiňuju toho Ferdu - tak tohle je bakalářka z Gender studies, co fakt prošla:
„Genderové stereotypy v Knížce Ferdy Mravence
Gender stereotypes in Ferda the Ant's Book
bakalářská práce (OBHÁJENO)“
https://dspace.cuni.cz/….11956/80796?…
A pak studujte biologii, kde jsou jen dvě pohlaví a občas nějaký hybrid, což ale není pohlaví samo o sobě, jen mrzáčkové, z těch 0,01% (cca) zastoupených mrzáčků někdo udělá „vědu“ o 150 pohlavích. Pardon, genderech. ![]()
@Anonymní píše: Více
By ses divila! A hlavně v ruštině je její zásoba MATu neskutečná! Pro ruské milovníky dirty talking to musí být zlatá žíla.
![]()
@jege píše: Více
Chudák Putin, vyskytuje se v ruských sexuálních dirty talking určitě často. ![]()
„Ó ty můj Vladimire Vladimiroviči, ty má kun. dičko největší
“
@Richard Wagner píše: Více
Tak poď, ty Ferdo. ![]()
Zkoumaný biolog:…„Připravovaná RTS hra s mravenci
Ve svém volném čase aktuálně pracuje na novém ambiciózním projektu – real-time strategii (RTS) zaměřené na život a souboje mravenců, která bude opět silně opřená o reálné biologické zákonitosti.“
Pírko a jeho působení na eM:
"🍄 Houby a 🐜 Mravenci (Biologický pohled)
Jako biolog se v diskusích projevuje jako fascinovaný pozorovatel přírody, přičemž mravence a houby dává často za příklad dokonalých přírodních mechanismů:
Mravenci a sociální inženýrství: Mravence dává za příklad fascinujícího společenství, kde jednotlivec neznamená nic a vše je podřízeno zájmu kolonie. Často na jejich chování (např. organizaci práce, obranu teritoria nebo „chovatelství“ mšic) demonstruje, že i zdánlivě složité sociální vzorce v lidské společnosti jsou ve skutečnosti jen evolučně naprogramované instinkty."
Ta AI je fakt zlo, že jo?
![]()
@sirikit píše: Více
Já jsem tu nikdy nedával mravence za příklad, ale ano, ve skutečnosti si myslim, že mravenci a včely a termiti jsou dokonalá společnost, kde jsou jasně rozdělené role. Fašismus v praxi. ![]()
@Richard Wagner píše: Více
Když jsem prečetla prvni půlku věty… už dlouho jsem se tak nezasmála😂 😂
@Adull píše: Více
Můj táta měl normální nos.
Mam to po dědovi
@Richard Wagner to věřím ale chlapi tomu nevěří někteří
a. nikdy nevíš přece