Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Dalas AI svou fotku a ta rekla Game over?
@Andelskej_Satan píše: Více
K takovému jednoduchému zjištění není AI potřeba
@Andelskej_Satan píše: Více
No, říká se tomu soudnost a znát své limity.
To jsi jedna z mala teda na tomto webu.
@MyMelody píše: Více
Ale stejne, u mladeho cloveka se to tezko prijima…ja na nej byla i dlouho nastvana…ze si mel davat vetsi pozor…
My si jeste psali ten vecer, co se to pak pozdeji stalo…a rano mi bylo divne, ze mi neodpovedel…uplne ve mne hrklo, protoze to bylo neobvykle
On byl nocni ptak a byval vzhuru do rana…a vzdycky jsem od nej rano mela zpravu…dozvedela jsem se to pozdeji odpoledne, kdy za mnou Ex prisel s nezvykle vaznym vyrazem a s dotazem, kdy jsem si naposledy psala s Romanem…a hrklo ve mne podruhy..pamatuju si to jako dnes. A je to vlastne 9 let.
Dcera se španělštinu učila. Možná, až teď dokončím studium (po nějaké pauze
) bych se třeba mohla na nějaký jazyk vrhnout. Já mám na důchod v plánu floristický kurz. ![]()
@marin co jsi studovala nebo studuješ a co je lehké vystudovat při dětech aby mě to třeba i uživilo nebo jsem měla práci?
@Luxusnixicht píše: Více
A o co slo, prepdokladam dopravní nehoda?
@Anonymní píše: Více
Studuji kombinovaně při zaměstnání. Teď si dodělávám navazující magisterské studium na UK, ani to ke své práci nepotřebuji, ale chtěla jsem si to dodělat, když už jsou děti velké. Čekají mě státnice v září a obhajoba diplomky snad v lednu, musím jí nejdříve dopsat.
Obor když tak do SZ, úplně asi nechci uvádět podrobnosti do veřejné skupiny.
@MyMelody píše: Více
Ne, to ne…byl to v podstatě pracovní úraz…ale jelikož byl OSVČ, tak pracoval sám doma v garáži. A rodiče ho našli až druhý den, když přijel nějaký zákazník, který se mu nemohl dovolat. Ale už by mu stejně nepomohli, i kdyby ho našli hned.
@Luxusnixicht píše: Více
Hrozny, muselo to byt pro jeho blízké tezky.
Jsem četla někde statistiku, ze nejvíc vaznych úrazu se stava překvapivě v domacnosti.
Jsem v klidu. On by mě stejně žádný 20-25 let nechtěl.