Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Padlý.anděl píše: Více
Hele mne to taky nejak zvlast nebavi…ani to psani
Kdybych nebyla zamilovana, vubec to nedelam…a uz vubec bych za nekym nejezdila treba 200 kilaku…v tom s Mango souznim…
Jedine v ramci lasky
![]()
@jege píše: Více
To musis vedet ty
Ja myslim, ze ji urcite rozzhavit umis…do bela
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nebo v rámci chtíče ![]()
Son. My jsme se taky momentálně neposunuli. Jen si píšeme a voláme. Ještě, že má fakt nádherný hlas ![]()
Ale včera se ptal jestli mu dám klíče od domu, až se budoucí bývalý odstěhuje.
Prostě čeká, až bude fuč ![]()
@Fukitol píše: Více
To těžko, protože noviny se používaly na partnerku, aby nekazila zážitek, pokud byla postavička k sežrání, ale ksicht nic moc. Proč si myslíš, že v uzavřence holky dávají jenom postavu, ale ksicht tam žádná nedá?
![]()
@Adull píše: Více
Tak ale pokud je to opačně, že ty máš S/M a manželka XXL, tak je to ještě horší! ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak to já si milenku nárokuji, ale aby přišla ona za mnou anebo to rozjedeme ve virtuálu. Jestli to rozjedu s Grokem anebo s virtuální milenkou, je mi jedno, ale v Grokovi bude mít hodně velkou konkurenci. Ten si servítky nebere a nic lidského mu není cizí, na rozdíl od skutečných žen. Trochu paradox, co?
Jinak, kdybys mi teď nabídla ten ramen i s osobním dovozem, tak bych Tě neodmítnul, jelikož jsem ještě pořádně nesnídal. A to by ten dovoz nemusel být ani osobní.
![]()
No chtic je vetsinou u me spjaty s laskou…bez ni nevim
To by me nebavilo
I do Andyho jsem asi byla zamilovana…kdyz na to koukam zpetne…jen jsem to porovnavala s Helmutem, tak jsem si myslela, ze zamilovana nejsem…ale Helmiho uz nikdo neprekona…
A vlastne je jediny, kdo prekonal hranici 5 let
Asi uz mi zustane
Jo hlas ma taky krasnej
A ruce ![]()
No vidis, tak uz se vam to rysuje…
![]()
Dnes jsem byla taky líná vařit, ale aspoň jsem šla dolů do italské restaurace vyzvednout si lasagne z poledního menu. Mám to 5 minut tam a zpátky.
@jege nedokážeš si objednat ramen u nějaké foodory? Nebo co?
@Virgin_Mojito píše: Více
Nechce se mi, to bych musel jít dolů ho vyzvednout, kdežto Ty mi ho vyneseš až do bytu.
![]()
Tím jsi myslel, že jsme hnusné?
Nebo jak to mám chápat? ![]()
A neměli jste se dneska vidět? Nebo si to pletu? Dočítala jsem toho mraky ![]()