Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109630
4.8.26 14:38
@Andelskej_Satan píše: Více

To je moje oblíbená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
4.8.26 14:40
@Arturie píše: Více

Snižovali ti je kvůli umělému přechodu? Pokud už to proběhlo…tak být tebou se zeptám u doktora…třeba by to nějaký smysl mělo.. samozřejmě myslím doplňky stravy ne hormony ofiko…hormony řídí všechno nejen reprodukčni mašinérii, ale i třeba štítnou žlazu a další procesy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
4.8.26 14:40
@Velryba černá píše: Více

Hele užívej, dokud můžeš. Do 52 jsem mohla shukat jak ramlice. Ale třeba to budeš mít jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.8.26 14:41

Pokud o tom chces psat, muzu se zeptat, jak se to diagnostikovalo? Melas nejake potize, nebo to bylo pri preventivce?

Příspěvek upraven 04.08.26 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
4.8.26 14:42
@Adull píše: Více

Píšu, že kvůli rakovině prsu. Anaprex se ty prášky jmenujou. Přechod jsem mela normálně kolem 52-53.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.8.26 14:43
Čili dokud budou moci potenciální sexuální partneři… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
4.8.26 14:44
@Centropen píše: Více

Dnes ti krasne poskocil CAT :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
4.8.26 14:45

Nepsala jsi specifikaci rakoviny..
Oficiální léky budou asi trochu něco jiného než doplňky stravy…ale s tim by ti poradil spíš doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
4.8.26 14:46
@MyMelody píše: Více

Klidně. Nahmatala jsem si bulku. Jenže přišel Covid, nikdo mi nezavolal, jen napsali do zprávy v počítači sledovat. 4 roky to tam bylo. Ale nezvětšil se, byl naštěstí neagresivní a líný. Nemela jsem ani chemosku, jen ozařování. To je povinné, když ti nevezmou cely prs. Oni nevědí no, je toho hodně. Jen Motole 100 ozařování denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40213
4.8.26 14:48

To mi přijde jako pitomost. Nejde o špek, ale o nervy. Tuk, nebo jiný mateřiál se přidat dá, ale s těmi nervovými zakončeními to už tak easy nejde. :think:
Pravda, je pak snadněji k nalezení a možná lze vyvinout i větší místní tlak na nervy, to bych ještě věřil… :think: :nevim:
Pokud tedy ale lze věřit dostupnym publikacím, je u žen větší paleta dráždivých míst, než u mužů. :think: A asi už něco nepůjde… Taky nemůžu „akci monstrum“ a jsou ženy, co to v oblibě mají… :?
No tak to holt bude něco jiného… Taková trochu operace, než se přijde věci na kloub. :P
A necukejte sebou, nebo se říznu do prstu… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
4.8.26 14:48
@Adull píše: Více

Prsimte, doktři se krejou. Kdyz jsem nastupovala do nove prace, kde je povinná lékařská prohlídka, tak mi onkolozka odmítla dát potvrzení. Musela jsem tu zavodni doktorku ukecat. Ještěže jsem takova heeerečka.

Příspěvek upraven 04.08.26 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.8.26 14:49

Dik za vysvetleni. Takze jsi mela stesti v nestesti a nakonec to dopadlo dobre, i pres ty 4 roky.
Takove pribehy me vzdy znovu nakopnou si delat samovystreni, vetsinou to vydrzim par mesicu a pak na to zapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.8.26 14:50
@Luxusnixicht píše: Více

No ale kdyz ses doma, tak asi jo? To uz bych za problem povazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40213
4.8.26 14:50

Co mi to… 8o :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 04.08.26 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
4.8.26 14:52
@M_Vladim píše: Více

Nevim jak to funguje, ale neco do toho Gbodu píchají, asi hormony, aby zas nabobtnal. Ale jak rikam, do toho bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová