Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Obleva píše: Více
Tady se ale nikdo nebavi o rychlem sestehovani, je tam spousta veci co by musela klapnout a vse chce cas…jen rikam, ze pokud bych si s nekym dalsim hodne sednul, rad bych se casem treba do toho stavu dostal. Ale neni to. priorita.
@Luxusnixicht píše: Více
Kousat dovoleno, ale jen jemne a v zapalu vasne:)
Jinak cim to je, ze tohle vlakno uz nema 50+prispevku denne? Ne ze by to nejak vadilo:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Diskutijicí se přestali hadat ![]()
A s tím Tvým sestehovanim, pokud chci milence, tak se bude chovat jako milenec a ne vyžadovat sestehovani. Pokud chci vztah, tak se s ním sestehuji. Potom to ale není už milenec, ale partner, nebo spolubydlící ![]()
Edit, chybělo tam pismenko
Příspěvek upraven 14.08.26 v 09:05
@sirikit píše: Více
Příspěvek upraven 14.08.26 v 09:15
@stock píše: Více
Třeba se časem zase najde někdo, kdo se po určitou dobu nechá okopávat jako dlažební kostka, dala bych tomu šanci. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Takže nechceš být milencem, ale chceš vztah, a to je setsakra rozdil.
A že se tu lidé nehadaji je fakt správný. ![]()
Protoze postupne hodne lidi odeslo…Tess, Lorre, Mali, Pirko, Klopca ma pry ban, Jege taky kapituloval, ja sem nakouknu, ale nic zasadniho psat nehodlam…
Ostatne s Helmutem jsme ted na zamilovane vlne a ja nestojim o to, aby mi tu x lidi napsalo, jak se mylim a je to vlastne mezi nami uplne hrozne, neb oni to vedi urcite lepe
Z toho uz jsem vyrostla… ![]()
@Centropen píše: Více
Stale blokace…
A kdyby se mi o nem pomerne casto ( zrovna dnes
) nezdalo, ani si na nej skoro nevzpomenu…jako ja bych ho kontaktovat mohla, pres Messenger, tam blokla nejsem…
Ale zrejme o to nestoji a ja to taky resit nebudu. Uvidime, jestli se to casem nejak jeste zmeni. Ale kdyz o tom premyslim, tak co s nim? Pravidelne jezdit nechtel, ozyval se sporadicky, neustale se odmlcoval na ruzne dlouhou dobu…a zpetne si myslim, ze byl zadany celou dobu a na seznamkach hledal jen zpestreni a zvednuti ega.