Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Konečně to někdo chápe, ze to není o souznění, ale čistě možností výběru na sex…
@Virgin_Mojito píše: Více@Sonarka ide o to, ze pekny vztah sa da prezit v kazdej vekovej kategorii.
Příspěvek upraven 07.09.26 v 16:51
@libuse13 píše: Více
Jak která žena. Tady také nejde paušalizovat. Jsou takové, které ten věk řeší. A taková žena v přechodu není také žádné terno. ![]()
@Adull píše: Více
Nejsem, ale jak pise Mango, ze se ji libej mlady, tak mne treba ne.
@Luxusnixicht píše: Více
Woe tvoje výplody fakt stojí vždycky za to
…jestli by někdo v tehle diskuzi měl dospět, pak jsi to rozhodně ty…
@Adull píše: Více
Jenze nezijeme ve vakuu a tim padem jsou v tom vyberu pridruzeny i dalsi veci. I kdyby jenom na sex. Viz jak jsem psala. Mym kamaradum je vek uplne jedno, zalezi jim na postave. Dokonce i xicht je jim jedno, to me docela prekvapilo.
@Mkmkz píše: Více
No asi ano, ale je to komplexnější věc. Sexuální přitažlivost je prostě sexuální přitažlivost a tam mají mladší výhodu. Když je žena plodná, potřebuje být atraktivní, poté, co je už neplodná, atraktivita nehraje takovou roli. To je samozřejmě syrový výklad na základě biologie, lidská civilizace to pak uzpůsobila podle sebe. A zase, kdyby to takto nefungovalo, tak celý kosmetický zkraslovaci a omlazovaci průmysl by se mohl jít zahrabat.
Ostatně každá tady o sobě píše, že vypadá o 10 let mladší ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Matka s dcerou🤦🏼♀️..holka zkus se zamyslet nez neco vypustíš…
No jasne. Jenze kdysi byly treba ctyricitky stary baby, dneska uz vypadaj uplne jinak. Takze mi prijde, ze vekova hranice atraktivity se posouva.
Přesně tak…všem je toi jedno a rozdil mezi mladou a starou nepoznáš a proto se řeší botox, lifting, zvednutí kde čeho a to některým padesát neni..a to nemluvím jen o obličeji…prostě věk je znát…je to přirozený proces..a nezastaví ho ani sebeútěšné kecy..
Příspěvek upraven 07.09.26 v 17:00
@Monicka39 píše: Více
Lidi žijí déle, tak to lze očekávat. Ale biologické zákony pořád fungují, I když je dnes lze částečně zamaskovat.
@Monicka39 píše: Více
Ale tady neni řeč jen o atraktivitě ve 40ceti,50sati ale o srovnání s o 20 let mladší…stejně atraktivní
Přesně, sperma mi tlačí na mozek a vytéká přes oči, takže pořádně nevidím!
![]()