Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78061
9.9.26 15:20
@marin píše: Více

Přesně tak.
Občas v terénu slýchám pološeptem vyslovované stížnosti chlapa třeba 50, 55, že manželce je přes šede a už ji nic nebaví, nezajímá a nikam s ním nechce chodit. :zed:
Nedávno ten borec, co tu hledal milenku, měl taky o 10 let starší partnerku, a už v těch jejích 48 to začínalo drhnout.
Zase na druhé straně máme v rodině jako fakt čupr pána kolem 55, který si dává druhé kolo s o 20 let mladší původně milenkou, teď už tedy ofiko partnerkou, a zatím si užívají skvěle. Oba dobrou práci, hodně cestují, užívají a mají se fajn.
Otázkou je, jestli ji jednou nebude mrzet, že s ním prováhala vlastní děti (on už má svoje dospělé a do dalších se zřejmě nehrne), a jak bude v padesáti nadšená se soužití se sedmdesátníkem.
Ale on fakt člověk všechno dopředu nenaplánuje, teď to mají hezký a „ten most přejdeme, až k němu dojdeme“.

Jinak tohle zevšeobecňování nemusím.
Mít já vedle sebe na výběr udržovaného padesátníka v dobré formě, a udržovaného vyposilkovaného třicátníka, bez váhání sáhnu po tom padesátníkovi, ať už kolouchovi voní kůže jakkoli a svaly na něm hrají, a to, i kdyby mi šlo čistě o sex a po něm zdarec. :mavam:
Prostě ne, pro mě osobně je sexy mužnost, zralost, zkušenost, nadhled, zvládnutý testosteron, se kterým umí chlap pracovat.
Chci partnera na svojí úrovni, ne králíka Energizera.
A těžko na tomhle mém názoru něco změní statistika, která klidně může tvrdit, že 95% žen by v sexu dala přednost muži 20 - 25. :nevim:
Takže fakt žádný důvod se na to téma handrkovat, je třeba v klidu vyčkat na setkání s realitou.
Když mi bylo 30 a připadala jsem si jako ženská na špici, můj teď už exmanžel vytrvale a opakovaně flirtoval na různých akcích v kruhu kamarádů se 40 ti letou partnerkou jednoho ze známých. 8o V mých očích tuctovka, absolutně jsem nebyla schopna pochopit, co ona má a já ne. Asi to ani nemělo žádný konkrétní důvod, prostě to s ním uměla.
Tohle byl začátek eroze našeho manželství, neodpustila jsem mu to nikdy.
Ale tahle osobní zkušenost mě jednou provždy vyléčila z naivních představ o neporazitelnosti mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1644
9.9.26 15:31
@Velryba černá píše: Více

To jsem tady uz cetla, nektere zeny to takhle maji, ze vzhled neresi vubec a ja myslim, ze to muze byt vyhoda, protoze muz muze byt po vsech dalsich strankach skvely a je skoda, kdyby jen vzhled v takovem pripadu zene prekazel.
Ja to ale takhle nemam, musi se mi muz libit i fyzicky, ale samotny vzhled bez vseho toho ostatniho a podstatnejsiho nestaci. Muzskou krasu samou o sobe neberu eroticky, kdyz vidim krasneho chlapa, mam esteticke poteseni, asi jak kdyz koukas na umelecke dilo… ale neni v tom ani kousek erotickeho poteseni. Mam to tak i se zenami, rada koukam na zajimave zenske obliceje, ale nic eroticke v tom neni a davam si bacha, aby si lidi nevysvetlovali blbe, kdyz nenapadne ocumuju nejakeho zajimaveho chlapa, nebo zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2348
9.9.26 15:38
@marin píše: Více

Dík za tento příspěvek, v podstatě si sepisuji seznam pro a proti, tohle tam jednoznačně patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
9.9.26 15:43
@MyMelody píše: Více

Přesně tak, dnešní 40tky fakt nevypadají jako nějaké babči, takže je myslím zbytečné, se dohadovat, zda by muž dal přednost 20tce, či 40tce, dal by přednost té, která se mu líbí víc, neb mladě vypadající, mohou být obě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1644
9.9.26 15:47
@Luxusnixicht píše: Více
:) Ano, chtela jsem rict, ze diky bohu, ze nezijeme v 19 stoleti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
9.9.26 16:17

Ne, s kýmkoli ne, ten chlap te musí přitahovat. A musí mít podobný styl v posteli, jinak to fungovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.9.26 16:22
@sirikit píše: Více

Chápu. Měla jsem posledně úplně stejný pocit :oops:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
9.9.26 16:32

Jj, taky cumim na hezke lidi :D Ale priznam se, ze teda vic na zeny :lol: :jazyk: Prijdou mi zkratka hezci…chlap se mi libi jeden ze sta…zenska kazda druha :D V prirode to tak asi je, ze jsme to libivejsi pohlavi, neb muzi se prave zamilovavaji ocima… :jazyk: 8) Ja zase u chlapa na vzhled nedam…za celou eru byl jedinej Andy, kdo me utahl vicemene na vzhled :jazyk: I kdyz to samozrejme taky nebylo jen o tom…musela tam byt i chemie, jinak by to neslo dal…ale u ostatnich muzu to bylo vzdy tak, ze se mi vlastne na prvni, ani na druhy pohled nejak moc nelibili :lol: Ale ta jiskra presto preskocila…libil se mi treba hlas, oci, ruce…Helmut ma peknej hlas a ruce :D Jinak v obliceji se mi nelibi vubec no :oops: Ale je tam neco hrozne silneho v tom dusevnim napojeni…takze jsem proste posedla jeho dusi :D :jazyk: A pritahuje me jak magnet…kdyz na nekoho myslim eroticky, je to prave on…ale zaroven ten vzhled pro me neni top…coz znaci, ze chemie a ten vizualni dojem, spolu nesouvisi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
9.9.26 16:38
@Velryba černá píše: Více

Tak Helmi sam priznava, ze je obcas divny :lol: Tak alespon k necemu jsme se dobrali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
9.9.26 16:42
@sirikit píše: Více

Presne tak…proto se mi u Helmiho libi, ze si na nic nehraje a kdyz jsem mu kdysi napsala, ze bych chtela byt ted s nim v posteli a delat neslusne veci, tak mi napsal, ze by asi nic nebylo, protoze je dnes unaveny :lol: :lol: Ale mazleni by zvladl :* A celkove casto nadhodi, ze si stejne casem najdu nekoho, kdo je vic vykonny a ze kdyby jsme byli spolu, tak ho brzy znicim :lol: To se mi zase libi, ze nemachruje, jakej je postelovej king, ale pise to, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
9.9.26 17:01

Jak osel za mrkvi :mrgreen:
Ano a hlavne nikde neni psano, ze se kazdemu libi jen neoperena mladata a lolitky…kazdy ma prece jiny vkus a jsou muzi, kteri jdou vyslovene po starsich…ano je to mozna proti prirode a pro nekoho nepochopitelne, presto se tak deje…lidska psychika je nevyzpytatelna a slozita…a znam takove muze, kteri lovi ve starsich vodach, ackoliv by mohli mit s klidem i mladsi zenu…takze v tomhle ja nepausalizuju a rozhodne si nemyslim, ze je kazdy ulitly na dvacitky a sedne si z nich na zadek…tohle je znacne individualni…a to, proc me Adull nazor tak vytacel, bylo prave tim, ze psala, ze to tak maji vsichni muzi, coz proste tak neni, predpokladam, ze vsechny muze nezna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10593
9.9.26 17:03

Nikde jsem o rozmnožování nemluvila..jen o fyzičnu/sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.9.26 17:15

Zrovna můj dnešní zážitek ti plně dává za pravdu :mrgreen:
Chodim pracovně v místě, kde je mladý stavby vedoucí. Vytrvale mě se svítícíma očima nadšeně zdravil, pak sem tam prohodil pár vět. Dnes za mnou běžel a bavil se se mnou 20minut v kuse.
Dozvěděla jsem se, že mu je 28 let :lol:… Přesto, že zjistil, že mi je o hodně víc, než 34. Dál vytrvale pokračoval v balení, zvaní na ples a kafe.
Takže věk je jen číslo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10593
9.9.26 17:15
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano na tohle by byla odpověď relevantní od chlapů, ale chápu proč mlčí :mrgreen:
Viš jak…řesit 20ti letý rozdíl ve fyzičnu u žen.. a to zrovna v kolektivu žen 40,50,60+..je hajsavé :mrgreen:..
Ale už to řešit nechci…svuj názor nezměním…evoluci prostě neoch. iješ.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.9.26 17:24
@tess50 píše: Více

To se plukovník má ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...