Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18430
14.9.26 10:42
@jege píše: Více

Aha, takže to, že si tu každý smí psát, co chce, se vztahuje jen na někoho :mrgreen: :lol: Nejspíš jen na tebe ;) To mě mohlo napadnout. Ne, že bych měla potřebu se ospravedlňovat, jelikož jsem byla skoro jediná, kdo psal k tématu a tvůj názor je mi tak celkem u zádele… 8) Ale už ti to tady psala Centropen, často jsem zkrátka jen odpovídala na dotazy… ;) Chápu, že je těžké se smířit s tím, že to taky mohlo někoho zajímat :nevim: A tvé ohromně „zajímavé“ flirtovačky, tak holt zapadly :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
14.9.26 10:44
@Virgin_Mojito píše: Více

My naopak křesťanské osmileté kdysi preferovali, protože na ZŠ jsme měli problém se šikanou, tak jsme doufali, že tam se s tím nesetkáme. Bohužel, tenkrát jsme se nedostali.

Jinak znalost a dodržování Desatera je pro mě základ, snad s výjimkou 69. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
14.9.26 10:45
@Luxusnixicht píše: Více

Všeho s Mírou aneb čeho je moc, toho je příliš! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
14.9.26 10:49

Naštěstí je syn konečně spokojený na nové škole, o přestávkách prý hrají šachy se spolužáky a je to tam běžný :lol: kdežto v ex škole byli tak dva tři lidi, co o to měli zájem.

• Citovat
  • Upravit
40443
14.9.26 10:53
@Velryba černá píše: Více

Koukám se na to jako na historické svědectví, samozřejmě s tím, že je zaujatá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78025
14.9.26 11:01
@Luxusnixicht píše: Více

Reálně tu o milencích, byť převážně korespondenčních, píšeš jenom ty, protože ostatní milenky se veřejně bojí.
Jegisův čistě virtuální flirt nemá s faktickým milenectvím společného vůbec nic, a navíc je zcela prost úvodu, statě i závěru. :roll:
Nicméně do uzavřenky s tím nepůjde z naprosto stejných důvodů, které vyčítá tobě.
Bez veřejné exhibice skupinkový flirtík ztrácí většinu svého kouzla.

Jinak teda, viz vyjádření admina, si v tomto vlákně může kdokoli datlit cokoli, pokud to není v rozporu s pravidly webu, takže pokusy o moderování se s pravděpodobností hraničící s jistotou nesetkají s úspěchem.
Když mě někdo štve, jednoduše si ho osobně sjedu, ale fakt si od toho žádné významné zlepšení situace neslibuji.

Příspěvek upraven 14.09.26 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40443
14.9.26 11:02

A pod… :P
K tomu se řadí Zamarovský, ale i třeba M. Waltari, R. Graves, i Prusův Farao. :P
Jinak tedy dost Sci - Fi a technické literatury. 8)
Nevýhoda je, že pak vás některé filmařské výtvory dost s_rou… Přemýšlel jsem taky nad avatarem Pirx. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40443
14.9.26 11:23

Chosé nepřijel…
Ach, jo, Chosé se někde zdržel…
Sakra, kde je ten Chosé?!
Hm… Chosé opět nepřijel.
Chosé nepři… Sakra, Chosé jsem já! 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109772
14.9.26 11:26

Klidne nekdy zase i osobni, kdyz se vyvune situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
14.9.26 11:27
@M_Vladim píše: Více

José esta muerto.

• Citovat
  • Upravit
872
14.9.26 11:31

Ať žije mateřský plural u chlapa!! 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18430
14.9.26 11:39
@sirikit píše: Více

Asi tak…nikdy jsem nepochopila, co je za problém, prostě někoho skákat… :nevim: Dělám to taky běžně a nemám zapotřebí, tu veřejně kňourat a dotyčnému vytýkat, jak kvůli němu nestíhám dočítat…pokud nemám čas, tak sem holt nelezu :nevim: To přece není ničí problém…tak nevím, proč mě svými nářky pořád zatěžuje, opravdu mě to nezajímá, co stíhá, nebo nestíhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.9.26 11:41
@Virgin_Mojito píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.9.26 11:43

Nikdo příčetný by sem nepsal, co, kde a ským. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
14.9.26 12:04
@Centropen píše: Více

Tak dítě z toho rozum nemělo a řešili jsme to my, hlavně manželka (samozřejmě blbě), tudíž mateřský plurál je naprosto namístě! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová