Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Aha, takže to, že si tu každý smí psát, co chce, se vztahuje jen na někoho
Nejspíš jen na tebe
To mě mohlo napadnout. Ne, že bych měla potřebu se ospravedlňovat, jelikož jsem byla skoro jediná, kdo psal k tématu a tvůj názor je mi tak celkem u zádele…
Ale už ti to tady psala Centropen, často jsem zkrátka jen odpovídala na dotazy…
Chápu, že je těžké se smířit s tím, že to taky mohlo někoho zajímat
A tvé ohromně „zajímavé“ flirtovačky, tak holt zapadly
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
My naopak křesťanské osmileté kdysi preferovali, protože na ZŠ jsme měli problém se šikanou, tak jsme doufali, že tam se s tím nesetkáme. Bohužel, tenkrát jsme se nedostali.
Jinak znalost a dodržování Desatera je pro mě základ, snad s výjimkou 69.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Všeho s Mírou aneb čeho je moc, toho je příliš!
![]()
Naštěstí je syn konečně spokojený na nové škole, o přestávkách prý hrají šachy se spolužáky a je to tam běžný
kdežto v ex škole byli tak dva tři lidi, co o to měli zájem.
@Velryba černá píše: Více
Koukám se na to jako na historické svědectví, samozřejmě s tím, že je zaujatá. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Reálně tu o milencích, byť převážně korespondenčních, píšeš jenom ty, protože ostatní milenky se veřejně bojí.
Jegisův čistě virtuální flirt nemá s faktickým milenectvím společného vůbec nic, a navíc je zcela prost úvodu, statě i závěru. ![]()
Nicméně do uzavřenky s tím nepůjde z naprosto stejných důvodů, které vyčítá tobě.
Bez veřejné exhibice skupinkový flirtík ztrácí většinu svého kouzla.
Jinak teda, viz vyjádření admina, si v tomto vlákně může kdokoli datlit cokoli, pokud to není v rozporu s pravidly webu, takže pokusy o moderování se s pravděpodobností hraničící s jistotou nesetkají s úspěchem.
Když mě někdo štve, jednoduše si ho osobně sjedu, ale fakt si od toho žádné významné zlepšení situace neslibuji.
Příspěvek upraven 14.09.26 v 11:04
A pod… ![]()
K tomu se řadí Zamarovský, ale i třeba M. Waltari, R. Graves, i Prusův Farao. ![]()
Jinak tedy dost Sci - Fi a technické literatury. ![]()
Nevýhoda je, že pak vás některé filmařské výtvory dost s_rou… Přemýšlel jsem taky nad avatarem Pirx. ![]()
Chosé nepřijel…
Ach, jo, Chosé se někde zdržel…
Sakra, kde je ten Chosé?!
Hm… Chosé opět nepřijel.
Chosé nepři… Sakra, Chosé jsem já! ![]()
![]()
Klidne nekdy zase i osobni, kdyz se vyvune situace
Ať žije mateřský plural u chlapa!! 🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️
@sirikit píše: Více
Asi tak…nikdy jsem nepochopila, co je za problém, prostě někoho skákat…
Dělám to taky běžně a nemám zapotřebí, tu veřejně kňourat a dotyčnému vytýkat, jak kvůli němu nestíhám dočítat…pokud nemám čas, tak sem holt nelezu
To přece není ničí problém…tak nevím, proč mě svými nářky pořád zatěžuje, opravdu mě to nezajímá, co stíhá, nebo nestíhá ![]()
@Centropen píše: Více
Tak dítě z toho rozum nemělo a řešili jsme to my, hlavně manželka (samozřejmě blbě), tudíž mateřský plurál je naprosto namístě! ![]()