Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Tak… Polštář je fajn. Ale nemusí to být jen polštář.
![]()
@Monicka39 píše: Více
Tak co bude v budoucnu nikdo nevi. Dulezity je, ze Soni je ted spokojená
.
@M_Vladim píše: Více
Tak polstar/„tlumic“ Arthrosamid do kolena. Tedy pokud spíš se zenami
.
P. S.Americký Federální rezervní systém zvyšuje úrokové sazby poprvé od roku 2023. Oznámení bylo v souladu s očekáváním. Úroková sazba se zvyšuje o 25 bazických bodů na rozmezí 3,75–4 procenta./Omni
To je tedy zase radost…
@stock píše: Více
No ![]()
Při nejbližší příležitosti hyása… ![]()
Ale spíš teda ten oběh. A to jsem oběhával docela dost.
![]()
Njn… ![]()
Jeden ze sousedů se blíží devadesátce. Potkali jsme se a já se ptam:" Ahoj Vide, jak je"? Vide povida:„Ale, od hlavy ke kolenům to pořád funguje, ale od kolen dolů to stoji za houno“. ![]()
Jo, ale to Ty kolena nesmí bejt kostnaty ![]()
Njn…byl jsem na houbách v náročnějším terénu. To se pak projeví. ![]()
Zajímavé je, že to tak člověk fakt rozchodí. Ale zas bolí svaly. Tak si vyber. ![]()
Já zatím nic takového nepotrebuju, ale spíš bych si nechala bodnout ten Arthrosamid než tu „hyasu“. Účinek je delší.
Ty děláš, jak kdyby ty pauzy dělal každý měsíc
Vždyť to bylo prvně za 7 let a pravděpodobně v tom byly vážně důvody… nedělala bych z toho nějaké pravidlo, které se bude opakovat. Myslím, že ani jemu se to moc nelíbilo a nemá zájem, aby se to opakovalo. A možná neměl v plánu se ozvat tak brzy, ale když byla ta příležitost, tak to zkusil…je to chlap
A zřejmě mu to za to riziko stálo…to, že se to rozjíždělo pomalu mi nepřijde nijak divné. On se pořád mohl trochu bát, aby zase neměl problémy…ale časem usoudil, že mě stejně chce ![]()
@Arturie píše: Více
Jo ve vztahu je to asi horší, než u milence, tam jen vypneš telefon, odmlčíš se a tak
… zároveň jsem ale četla, že se tyhle dvě „vazby“, často přitahují…
@Luxusnixicht píše: Více
To nema cenu rozebirat, uvidis casem, jak se to bude vyvijet. To bysme se v tom zase tocily ![]()
Ano, uvidíme
Teď jsem s vývojem zatím spokojena ![]()