Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Nevime, ale z hlediska pravdepodobnosti nebude tolik chlapu, co jim ex muze ridit zivot jako tech, co se jen normalne kur. vej ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak se logicky dostáváme k tomu, že za tohle všechno můžeš vlastně ty!
![]()
Některé věci se dají celkem úspěšně logicky odvodit, nicméně to vše už dávno víš sama…
Hele a neni to uplne jedno jestli s manzelkou ci ex spi nebo ne? Myslim, ze hlavni point je, ze hodil pres palubu tebe a ne manzelku nebo ex ci co to je…ale je vzdycky mozne, ze mi v tom rozuzleni porad neco unika. ![]()
@sirikit píše: Více
Prosím tebe, nás musel nahlásit někdo totálně vypatlaný. Ani já, ani Bohyně se netajíme, jaké jsme měly nicky. Každý, kdo je tu aspoň dva roky nás musí znát.
@Virgin_Mojito píše: Více
Njn, ale natolik tebou zpracovaná, že je to Mango No. 2!
![]()
@Hanča1234 píše: Více
No a jsou tam mlaďoši
To koukáš, že blondýna z Londýna nezametá někde chodníky?
![]()
Tak k čemu ti je, že jsi ve své mysli ex, když stejně smejkáš, jak ex píská? ![]()
To je, jak když se mnou PO podepsání žádosti o rozvod dohodou u mojí advokátky (o což mi šlo), začal ve své naivitě budoucí bývalý vyjednávat, že ale domů si nikdo žádné milence a milenky vodit nebudem.
Na což já sladce: Ty ne. Já ano. ![]()
Málem mu vypadly oči, a prej, jakto?
![]()
Na což jsem mu cynicky sdělila, že proto, že barák je můj. A můj dům, moje pravidla. ![]()
Fakt nechápu, že tam vydržel tak dlouho, já bych vysmahla do podnájmu v nejkratší možné době poté, co by mi protějšek oznámil, že jdeme od sebe.
No, někdo holt tu hrdost nemá, a pak to dopadá takhle.
@zmrzlik neee já myslela že jsi někde ve zdravotnictvi ![]()
Tak mlaďoši
i když u nevlastní dcerky je celkem fešný školnik ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Ty obtěžuješ všechny podsouvánim co by jsme měli..tady nejsi ve školce..nikdy jsi tu nic kloudnýho nenapsala jen otravuješ…„otočme list“…běž si ho otáčet tam kde ses otáčela doteď…
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Ti lidi jsou na palici, vždyť roky píšete každá úplně jinak a váš styl je nezaměnitelný. Šerloci. ![]()
@Adull děkuji za názor, jak všechny obtezuju ![]()
Ty jsi tady mluvčí? ![]()