Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A největší sranda je, že mě už moc nelákalo tady něco psát a ani jsem se po víkendu do dění zde moc nezapojoval, ale to by některé nesměly furt provokovat a psát o ‚maskulinní small dick energy‘, malých penisech, dupání na písečku apod., aby se navzájem utvrdily ve své morální převaze. Na nepřímé okopávání spolehlivě zareaguji přímou odpovědí
![]()
@Velryba černá A nekde jsem cetla, ( ale musim si to jit jeste overit), ze se zjistilo, ze kdyz maji pacienti z okna, nebo z terasy, vyhled na hezkou zahradu a stomy, maji lepsi sanci k vyleceni… ja bych tomu i verila, stromy maji nejakou zazracnou moc, nebo co to je, ja se v jejich spolecnosti citim tak dobre… stromy, kvetiny a zvirata a cloveku je dobre.
@Velryba černá píše: Více
Rezane taky nemam rada. Kupuju jen zakorenene.
Příspěvek upraven 07.10.26 v 15:05
@MyMelody píše: Více
Věřím tomu, na mě působí příroda opravdu léčivě, hlava dokáže hodně. Občas mi děti třeba chtěly utrhnout kytku, tak jsem jim říkala, že mi ještě větší radost udělá, když mi ukáží, kde roste a společně se na ni podíváme.
Ale nikomu to necpu, mám specifický vkus občas. Když koukám na statistiky v YouTube music, tak některý track, co mě strašně bere má třeba 157 likes. ![]()
Tak ti ( virtualne) posilam par mych kytek
, kvete mi zrovna fialove solanum, nekolik oleandru, zluta lalie a ruze. ![]()
Slunecnice jsem tento rok sadila, ale nic z nich nebylo, nevim proc.
@Virgin_Mojito píše: Více
Však jo, poslechnu si a udělám názor. Poslechla jsem si asi dvě a zaujaly. ![]()
Posloucham sve oblíbené hity pri chuzi… Bez toho bych to nedala… Pohyb, ktery ma nejaky benefit aspoň
@MyMelody píše: Více
Krásné, to ti přeju. Četla jsem i názor, že květiny lépe prospívají, když si s nimi povídáš.
Vůkol Samhainu se chodím loučit se stromy.
@Venetia píše: Více
Proč ne, hudba může jak stimulovat, tak uklidnit.
@jege píše: Více
Tentokrát, jsem tě nehlásila. Tu myšlenku jsem pochopila, ale uznávám, že jsem byla jásající za ten ban a zklamaná, když ti ho zase zrušili. Moje antipatie vůči tobě se s každou stránkou nebo tématem jen prohlubují.
Příspěvek upraven 07.10.26 v 15:33
@Centropen píše: Více
Tak tebe jsem tipoval jako první, a tohle mě celkem překvapilo.
![]()
Njn, asi se někdo jiný musel snažit i za tebe.
![]()