Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haló, haló jsou tu nějaké maminky z Milevska a okolí? Já jsem od Kovářova .-)
ahojky ja nejsem od Milevska,ale z JH.Ale jakmile jsi napsala,ze jsi od Kovářova,tak jsem si hned vzpomnela,jak jsem v Kovářově byla pred cca 11-12-ti lety na setkani detskych country souboru.Bylo to super!!!Doufam,ze to byl vás Kovářov a neni jeste nekde jiny.
jojo, asi to byl ten náš
Občas se tam konají setkání folklórních sborů, tak asi i country…Tak úplně nevím, protože nejsem přímo z Kovářova..
Ale jak vidím, tak tenhle náš zapadlý kout světa tady na emimi prostě neprotlačím a neprotlačím ![]()
Ahojky,tak ja jsem primo z Milevska:)))) Nejsem ale prihlasena,tak to nejak zkusim.....Uz jsem se o to pokousela loni,ale stale mi to nejde,tak to behem vecera zkusim:)))) Jsem holt blondyna..
Jinak jsem z Tabora,v Mi ziji cca 6 rokem.Je mi 25,mam 2.5 leteho syna a nyni jsem v 25tt.Tak snad se nekdo prida:)))
Ahojky,
no tak to je super, že se tu někdo našel! Kdyby se Ti nedařilo to přihlášení, tak sem písni a já poradím ráda
, i když jsem též blondýna
.
Já taky nejsem původně od Milevska - teď jsem z Onoho Světa, ale do Milevska coby kamenem dohodil
. Jen by to tam chtělo trochu rozhýbat… Anebo jsou tam možnosti - pro mě zatím netušené - a Ty mi dáš tipy ![]()
Napiš, budu se těšit!
Tak snad se prihlasi jeste nekdo…Dneska mame zase kouzelny vecer v podobe rvani synatora,takze dnes net nezvladam......Ma ted super obdobi,vybral si paradni dobu…Zatim papapa
Ahoj Petrajdo, já sice bydlím v Praze
ale máme chalupu v Zahořanech
to je jen kousíček… bohužel ale jezdíme jen v létě …
Ahoj holky od Milevska, jste tady ještě?Já jsem taky od Milevska.Ozvěte se, dáme pokec ![]()
Ahojky, taky jsem z Milevska…
Kdyby nakoula nějaká maminka, co se tak trošku „nudí“… ![]()
Ahoj holky koukám, že sem moc nikdo nepíše… a já bych tak ráda poznala nějaké maminy z Milevska ![]()
Ahoj, já jsem z Milevska a Kovářov tedy znám taky neboj - protlačís..:-)
Jani (bobikjana), nejsem si jistá, ale asi tě znám..Nebo mi aspoň někoho připomínáš:-)
@katisek85 Ahojky!! napiš nám do diskuse https://www.emimino.cz/…tama-106898/ už jsi tam přijmutá, třeba se známe, jsou tam o nás i nfo na nástěnce, tak tam také něco napiš ![]()