UK sraz - cambridgeshire

1905
13.10.08 22:02

UK sraz - cambridgeshire

Zdravim vsechny!

V naproste prevaze polskych ci postsovestskych komunit se snazime s par dalsimi maminami dat dohromady ceskou maminci komunitu tady u nas v anglii ;0))).

Dalsi sraz je naplanovany na 5.11. u nas ve Wicken
(podrobnosti do sz, ci mail, skype apod)

Pokud jste nekde tady pobliz - cambridgeshire, suffolk, norfolk, apod jste vice nez vitane, prip. dejte prosim vedet komukoliv koho tady kolem nas znate!!

Predem diky a tesime se na videnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1887
13.10.08 22:18

Je, ahoj holky. To je pekne, ze delate takove sraziky tady v Anglii. Rada bych se taky zucastnila, ale bohuzel jsem hoodne daleko, takze je to nerealizovatelne. Kdyz ale budete mit nekdy cestu kolem Manchesteru, tak vas rada uvidim. Mejte se krasne a prijemny sraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
13.10.08 22:34

monulel: diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
14.10.08 10:24
monulel píše:
Je, ahoj holky. To je pekne, ze delate takove sraziky tady v Anglii. Rada bych se taky zucastnila, ale bohuzel jsem hoodne daleko, takze je to nerealizovatelne. Kdyz ale budete mit nekdy cestu kolem Manchesteru, tak vas rada uvidim. Mejte se krasne a prijemny sraz :lol:

Ahojte, segruše je v Manchesteru, řeknu ji at se sem podiva :wink: I kdyz mamina jeste neni, ale to snad neva :?:

• Citovat
  • Upravit
17925
14.10.08 12:41

Mam kamarádku kousek od Manchestru, teď se jí naroidlo druhý, tak to už vás pár bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
14.10.08 12:44

Zdravim Mnachester, a preju hodne stesti pri planovani sraziku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
17.10.08 18:42

Ahoj holciny!

Tak ja vas pro zmenu zdravim ze Swindonu (Wiltshire). :-)

Mamina teda skoro uz jsem, termin mam v lednu, ale k vam to mam trochu z ruky.
Takze si srazik uzijte a kdyby se ozval nekdo tady z okoli, tak muzem sraziky rozjet take.

Mejte se fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
23.10.08 17:36

Ahoj holky, koukam, ze je nas CECHU v Anglii hodne co? Ja se omlouvam, jestli jsem to nenapsala nebo jestli to spatne vyznelo, ale ja jeste taky mamina nejsem, ale to urcite nevadi, klidne se nejakeho sraziku rada zucastnim :D Tak Elisko, pozdravuj kamosku a TAPTINKO, pozdravuj segru a at se holky ozvou, budu jen rada. Nejsme sice primo v Manchesteru, ale je to jen kousicek. Tak se mejte a srazu zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
24.10.08 17:00

Ahoj holky,
Tak ja to mam taky z ruky. Ja jsem v Readingu. Taky kdyby se tady nejaka mamina nebo Tehulka z okoli ukazala tak se ozvete.

Karli - preji hodne stesti at se ti narodi zdrave krasne miminko. Ja mela termin taky v lednu ale v loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
25.10.08 00:41

Ahoj, ja se taky samozrejme pripojuji s pranim pohodoveho tehu a hlavne porodu.
Je skoda, ze jsme vsichni rozhazeni po cele Anglii. Jak se Vam - holky zije v jinych castech UK? Budu rada, kdyz napisete, jake je to tam u Vas…
Mejte se moc krasne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.08 18:02

Cambridge

Ahoj,

se svym anglickym manzelem zijeme v Nemecku, ale premyslime, ze bychom odesli do UK. Pravdepodobnost kvuli praci je, ze do Cambridge.
Vyskytuje se tu nejaka maminka ( ja sama mam 2deti, kluk 3r. holcicka 2mesiçe ) nebo zkratka nejaci Cesi ?
I to pro mne hraje +/- v rozhodovani :-)
 Dik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová