Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím hledám někoho kdo je těhu přibližně jako já tj 12tt někde poblíž mě.
Ahojky sice nejsem těhu,ale mám už 4,5měsíčního chlapečka,ale kdybys chtěla pokecat tak jsem z Kralovic,což je kousek a jsem mobilní.Jinak přeju spokojené těhu bez obtíží a krásné a zdravé mimi.
Ahoj,třeba -né určitě!!!budu potřebovat spoustu rad:-))kdybys chtěla chlapečka povozit na koníkovi-jsme k dispozici:-))
super a kolikátý měsíc?já jezdím do centra k doktorovi ale jinak jsme ze severu.-pernarec
daskakone já píšu netěhu jako né těhotná
já si na další mimi aspon 5 let počkám zatím mám chlapečka 14měsícu ![]()
kdyby jsi chtěla tak na baby-cafe je celá diskuze plzenaček a i náký těhulky plzen a okolí tak mrkni tam třeba tam najdeš nějakou sousedku ![]()
ok děkuji za tip
mám trochu strach z neznáma
koukám jak vždycky tady jezdí mamči s kočárkama..já nejsem až tak družný tip z ničeho nic
jak mám doam ty koně a hodně práce,víkendy na závodech nebo práce tak se neúčastním moc dění ve vesnici-městu
tak nevím jak budu chodit na kurzy a podobně..asi se tam budu cítit divně.
Nemusíš se hned hnát do kamarádství a můžeš z povzdálí sledovat a popřípadě se zapojit,ale z vlastní zkušenosti říkám,že těhulky jsou moc hodná a vstřícná stvoření(alespoň ty co jsem poznala já)neměj strach.A už jsi pevně rozhodnutá chodit na předporodní kurzy?
No vzhledem k tomu že mám doma dost práce se zvířectvem a i kvůli jednomu autu nebudu moci nějak vehementně někam pravidelně dojíždět.Ale myslela jsem že bych chodila tj 5krát na přednášky do porodnice,abych pak neměla strach kde co je a tak.plavání pro mě není-vzhledem k těm kloubům mi to nedělá dobře.pohybu mám dost ale určitě budu potřebovat rady porodu k dýchání a tak.Vyrůstala kjsem s tátou takže rady ze strany mamky o péči o dítě u mě nehrozí
tudíž bych uvítala nějaké rady na první měsíce života než se člověk „zacvičí“
Tak to určitě.Je to prospěšné,hlavně to dýchání,i když já nikam nechodila a taky se to nějak zvládlo
A s péčí o mimi si nedělej hlavu pomůžou ti s ním v porodnici.Pokud narazíš na dobrý personál,já na to měla štěstí a dodnes na sestřičky vzpomínám.
no když pročítám diskuze o lochotínu začínám mít strach(teda né že bych ho neměla před tím
)
jenže ono je všude něco.já právě vlivem té autonehody jsem trochu „speciální“ pacient ![]()
všude strkám ruce na všechno se ptám no mají semnou práci..už te´d to odebírání krve „ve velkém“ je sranda v gyn.ordinaci ![]()
jak jsem měla v rukou dlouho tu flexu v nemocnici tak se te´d bojím ![]()
nechám si udělat všechno ale v klidu..až teda asi na zubaře ![]()
s tou porodnicí nevím no mám spoustu času..ale zase se člověk má nějak hlásit a stejně nemá jistotu že ho přijmou to je mi divné…
Nevím jestli se to nějak změnilo,ale když jsem rodila přes těma skoro pěti měsíci,tak jsem nikde nahlášená nebyla,je pravda,že zrovna ten můj osudný den,měl Lochotín stop stav a po tom co mě přijala Mulačovka tak ho vyhlásila taky,bylo nás šíleně moc,rodili jsme snad i na chodbě
Každopádně já se rozhododvala taky moc dlouho,doporučuji běž se podívat do všech o kterých uvažuješ a možná se poptej maminek v Plzni nebo i tady jak byli spokojené,já osobně ti říkám,že Lochotín je super vybavená a luxusní porodnice,ale personál je na nic a porod probíhá pod dozorem porodní asistentky,lékař přichází až u komplikací.Mulačovka je nemoderní,malá,ale útulná,takové rodinné propstředí,ale personál je milionovej a já svůj další porod rozhodně chci tam a nikde jinde.Porod vede doktor za dohledu porodní asistentky,vzhledem k mému císařskému řezu v posledním stádiu porodu jsem za to byla vděčná.Ale rozhodnutí je určitě na tobě.Obě to jsou porodnice a v obou jsou lékaři,záleží jestli budeš chtít pěkné zařízení a pohodlí nebo pohodu mysli a rodinné prostředí,které u Mulače je. ![]()
to je těžké rozhodování.
hlavně aby přítel věděl kam má jet nebo budu rodit někde po cestě..on bude zmatkovat.
připadá mi divné že se může stát že mě nepřijmou na lochotín ani na mulačovku a já pojedu třeba do hořovic ![]()
mám spoustu času to promyslet ale strach je už te´d ![]()