Miminko 5,5 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
11.3.19 21:07

@BetyBet děkuju za radu, dneska jsme to tak zkusili. Ale dostat do ní oběd nebo tu kaši lžičkou.. to je tyátr, křiku :/ a to jí příkrm už od 20.2., už by mohla být zvyklá a spíš to vypadá, že ji to víc a víc nebaví. Noční krmení mi až tak nevadí, spíš jak každý píše ty časy, spaní a tak.. to u nás nějak nefunguje, v 9 ráno prostě jíst nechce, pak taky ne, na oběd by radši flašku.. no budu to s ní pořád zkoušet, co mi taky zbývá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
12.3.19 07:48

Tak ja bych proste ty prikrmy na nejaky cas odlozila,treba to zkusila za tyden,14dni.neltere deti na to hold nejsou tak brzo pripravene,rozhodne bych nenutila to je cesta do pekel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.3.19 08:06

Taky bych nenutila a zkusila později. Nebo jí to jídlo uplně zprotivíš.
Zkus se podívat i na tohle https://www.jidlodotlapky.cz/co-je-blw/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
12.3.19 08:38

Ja mam 7,5 mesicni v noci nekdy vstava co dve hodiny na kojeni, jindy treba jednou. Pres den nekdy pije po hodine, jindy si 3 hodiny nevzpomene. Prikrmy zatim moc nechce, maximalne ovocnou kapsicku a zijeme :-) Teprve ted zacina opravdu jevit zajem o jidlo, kdyz jime my. U prvniho jsem resila kazdy prd, u dalsiho ditete to neresis.

• Citovat
  • Upravit
53
12.3.19 08:48

děkuju Vám všem za rady, včera jsme ji zksuili dat hustší kaši kolem půl 7 a před 8 se dopila UM s troškou kaše a spala do 4, ale vrtí se, knučí a chce dudlík. Takže ji asi ta kaše přece jen tlačí. A spala klasicky do 8, ale že by si dala v půl 9 mlíko? pch.. sotva 60ml potvůrka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.3.19 01:09

@janulka007 Nějaký čas taky vůbec neřeš :) Tím se taky nestresuj :) Až si řekne, tak si řekne :) A jak už bylo zmíněno nahoře, zkus tu metodu BLW :) To by mohlo taky trochu pomoci :) Prohraje si s jídlem a ještě se u toho trochu nadlábne :) A do jídla jí jinak moc nenuť, já si takhle dost zavařila s první dcerou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.3.19 12:59

@BetyBet díky, zkusíme BLW, uz jsem neco cetla. Dneska treba snedla trosku, stejne to porad zapiji UM. Jak dlouho jste treba nechavaly prikrm zapijet UM?
Nutit ji nechci abych ji jidlo nezprotivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.3.19 14:22

@janulka007 Klidně i v roce si naše malá mlíko u oběda dala :) Pokud ti to dnese aspoň takhle, tak ro vůbec ničemu nevadí :) Hlavně, že aspoň trošku pojí :) Teď máme chlapečka skoro 6 měsíců a taky dělá ofuky s příkrmem a BLW dost pomohlo :) V mezičase dostane i při tom, jak si drží třeba mrkev v ruce i lžičku mrkve do pusinky a pak ho i dokojim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí