Miminko 5,5 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja nevim ale kase na noc se moc nedoporucuje,je tezka na brisko ale mozna se mylim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kaci89 píše:
Ja nevim ale kase na noc se moc nedoporucuje,je tezka na brisko ale mozna se mylim?
Jojo, kase spise pres den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás naopak kaše synka zasytila a spal krásně.
Každý dítě je jiný, těžko něco radit, no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše se dávají právě před spaním (né těsně) aby to mimco zasytilo. Já dávám synovi um s kaší mezi 6-7h a spát chodí po 8. Vydrží do 2-4rana kdy si řekne o prso a vstává v 7-8rano. Je mu 6mes.
Pro rypalky…nevidím nic špatného na um a kojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co ti presne vadi? ze ji v noci? ale to je normalni..muj syn ma cerstve 6 mesicu a ji mezi 3-5 rano v 9,ve 12 prikrm ve 13 mleko, v 17 mleko a ve 21 mleko v rozmezi 150-200ml
Příspěvek upraven 08.03.19 v 17:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
Kaše se dávají právě před spaním (né těsně) aby to mimco zasytilo. Já dávám synovi um s kaší mezi 6-7h a spát chodí po 8. Vydrží do 2-4rana kdy si řekne o prso a vstává v 7-8rano. Je mu 6mes.
Pro rypalky…nevidím nic špatného na um a kojení
Taky jsem jeden cas zaroven kojila a davala UM
I to je tady duvod k rypani jo?Aha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mlíka mám dost… Možná až moc… Od narození si pediatricka dělala srandu že mám smetanu
.
Ale prostě jen mi nepřijde že ho to tolik zasytí…přeci jen ty mimca už jen neleží a mají pohyb..ten můj se plazi a peruje na kolenou už… Příkrm sní celý (svačinu a oběd) a pak se stejnak docpe večer 210
plus přez den mu dám to prso x krát…
Na to uspávání mě pomohlo do svázat ruce osuskou dětskou, pak rychlozavinovackou, a soupnout do kočáru a pustit bílý šum na YouTube…jak je vysavač…to 2minut tuhej..jinak peklo…
Hlavně si z toho zakl. Nic nedělej…dcera byla pravý opak syna…s ní sem si užila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kdyz jedla jen jednou bylo to lepsi, ale to mi az tak nevadi. Spis to jak nechce jist prikrm, a kasi ze lzicky? No to bylo peklo kdyz jsme to zkouseli
Proto ji ma z flasky. Navic ji ted nasli atopicky ekzem, takze vriska pri natirani kremem, pri jidle, pri myti a oblekani.. jeden den ji prikrm chutna, druhy den mi ten stejny plive na hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulka007 píše:
No kdyz jedla jen jednou bylo to lepsi, ale to mi az tak nevadi. Spis to jak nechce jist prikrm, a kasi ze lzicky? No to bylo peklo kdyz jsme to zkouseliProto ji ma z flasky. Navic ji ted nasli atopicky ekzem, takze vriska pri natirani kremem, pri jidle, pri myti a oblekani.. jeden den ji prikrm chutna, druhy den mi ten stejny plive na hlavu
Těžko říct. Já dávám kaši z um z flašky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co teda chceš vědět?
Prostě miminko není stroj, co do něj naliješ kaši, položíš a spí.
Tak se jí prostě mění potřeby a chutě. Třeba ji z té kaše bolelo bříško nebo byla víc vyspaná nebo jí rostou zuby nebo tisíc jiných faktorů. Že ti párkrát snědla příkrm nebo spala celou noc neznamená že to tak už bude dělat celej život. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ptam se na ruzne nazory a jak to delaji jini.. kdyz se zeptam naseho doktora, dostanu listecek s odkazem na internet a brozurku, na prikrmy z obchodu. Ja ji jidlo varim doma. Jejich denni jidelnicek a 2 vecere? Co mam brat jako snidani, jeji nocni jidlo v 6 rano? Proste ze vsech tech informaci a prectenych diskuzi uz nevim co a jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaký noční vstávání neřeš, mléko ať už UM nebo MM není jen na jidlo, ale taky na žízeň
A s příkrmy to dělej podle selského rozumu, to stejné s mlékem, když si řekne, udělej a pokud ti z dávky vypije jen menší část, dej třeba za půl hodiny dopít
A zkus třeba kaši dát kolem té 4 s mlékem kaši a místo v 8 kaši jen mléko
To by mohlo pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za radu, dneska jsme to tak zkusili. Ale dostat do ní oběd nebo tu kaši lžičkou.. to je tyátr, křiku :/ a to jí příkrm už od 20.2., už by mohla být zvyklá a spíš to vypadá, že ji to víc a víc nebaví. Noční krmení mi až tak nevadí, spíš jak každý píše ty časy, spaní a tak.. to u nás nějak nefunguje, v 9 ráno prostě jíst nechce, pak taky ne, na oběd by radši flašku.. no budu to s ní pořád zkoušet, co mi taky zbývá ![]()
Příspěvek upraven 11.03.19 v 21:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BetyBet děkuju za radu, dneska jsme to tak zkusili. Ale dostat do ní oběd nebo tu kaši lžičkou.. to je tyátr, křiku :/ a to jí příkrm už od 20.2., už by mohla být zvyklá a spíš to vypadá, že ji to víc a víc nebaví. Noční krmení mi až tak nevadí, spíš jak každý píše ty časy, spaní a tak.. to u nás nějak nefunguje, v 9 ráno prostě jíst nechce, pak taky ne, na oběd by radši flašku.. no budu to s ní pořád zkoušet, co mi taky zbývá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit