Mimčo v pokoji s televizí

Anonymní
17.12.12 10:49

mimčo v pokoji s televizí

Ahoj, ptám se raději anonymně, aby se tu do mě někdo nepustil - máme malý byt, kuchyň a pokoj, který slouží jako ložnice i obývák dohromady a je tam televize a bude tam spát i mimčo, tak se ptám, zda může mimčo spát u puštěné televize, máte někdo zkušenosti? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
17.12.12 10:50

Taky mame maly byt a tohle moc neresim..kdyz spi pres den, telku vypnu, ale vecer normalne koukame na filmy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.12.12 10:53

Jak zabitý, v tomto věku je to mimčům většinou jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.12.12 10:53

Máme velký byt, ale televize byla vždycky v ložnici - takže obě děti byly od narození v přítomnosti televize (která u nás jela téměř nonstop jako zvuková kulisa, pač jinak bych zcvokla :oops: :lol: ). Děti vždycky zaregistrovaly jen reklamu a nic jiného je nezajímalo. Dnes je dětem téměř 9 a 6 let a žádné trvalé následky z televize na nich nepozoruji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
17.12.12 10:55

Zkusenost nemam, ale cetla jsem ze mozek pri zapnute televizi stale pasivne pracuje, tudiz telo a mysl neodpociva tak, jak by melo. Proste stale vnima ty zvuky.
Kdyz mas maly byt, tak s tim ale asi moc nenadelas. Jedite omezit koukani na televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 11:08

Jé ani nevíte, jak jste mě potešily, myslela jsem večer, když bychom chtěli koukat :) tak díky za uklidnění že nejsem jediná…

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
17.12.12 11:15

Ja jsem mela u maleho telku od malicka (spala jsem u nej, tak abych si ukratila noci, ktere proplakal a prokoukal ) a nebyl to problem… ;)

Ted posloucha pisnicky, miluje hudbu, filmy vsechno, co mluvi nebo zpiva a je mu jedno, jestli radio nebo telka… ;)

Podle me to vliv nema.. ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.12.12 11:18

Ze začátku jsme byli takový opatrný, teď už na to pečem, televizi vypínám jen když mám malej problém usnout, jak usne hned, moc to neřešíme. Akorát ji ztišíme. Přes den televize neběží, to jen u kojení…

• Citovat
  • Upravit
9454
17.12.12 11:18

Detem to vetsinou vyhovuje ze neni uplny ticho..lip spi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
17.12.12 11:23
@Anonymní píše:
Ahoj, ptám se raději anonymně, aby se tu do mě někdo nepustil - máme malý byt, kuchyň a pokoj, který slouží jako ložnice i obývák dohromady a je tam televize a bude tam spát i mimčo, tak se ptám, zda může mimčo spát u puštěné televize, máte někdo zkušenosti? díky

Ahojik,máme malý dům :oops:,větší holky v pokojíčku,dvouleťačku s tátou v ložnici,já se synem spíme v obýváku,v ložnici není místo pro další dva(mě a synka ;) ).A díky tomu,že synek spí tedy v obýváku je zvyklí na hrající televizi.Je to už rošťák ročák.
Chci tím říct,že malynkému miminku to bude jedno.Potom až bude starší bych hlídala na co se dívám.Podvědomně vnímají zvuky,hlasy,křik,zlobu.

@tterka píše:
Máme velký byt, ale televize byla vždycky v ložnici - takže obě děti byly od narození v přítomnosti televize (která u nás jela téměř nonstop jako zvuková kulisa, pač jinak bych zcvokla :oops: :lol: ). Děti vždycky zaregistrovaly jen reklamu a nic jiného je nezajímalo. Dnes je dětem téměř 9 a 6 let a žádné trvalé následky z televize na nich nepozoruji :lol:

Reklamy-blbosti, řekla jednou naše 5 a půl letá a vypla zvuk.Od té doby všem reklamám vypínáme zvuk. Děti mi neblbnou :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.12 11:30

Díky holky, mně šlo jen o to, jestli se máme po večerech mačkat v kuchyni, aby mělo mimčo klid, nebo jestli můžem koukat, jak jsme zvyklý, tak jsem ráda :) smaozřejmě mimi je na prvním místě, ale když mu to neva, zkusíme to tak nechat…

• Citovat
  • Upravit
25179
17.12.12 11:39

Ahoj, když byla miminko, tak jsem ji měla taky v postýlce v obýváku a spala u puštěné (slabě) televize. Jinak v ložnici ji těžce bojkotuju a tam nebude. Od nějakého půl roku ji dávám do ticha do ložnice. Ale když nemáš na výběr, tak stejně není co řešit.
Víc vadilo - máme spojenou kuchyni s obývákem - klepnutí třeba nádobí (malá byla lehce dráždivá), tak pak šla do ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj, ptám se raději anonymně, aby se tu do mě někdo nepustil - máme malý byt, kuchyň a pokoj, který slouží jako ložnice i obývák dohromady a je tam televize a bude tam spát i mimčo, tak se ptám, zda může mimčo spát u puštěné televize, máte někdo zkušenosti? díky

Ahoj, taky přežívám s malou v jednom pokoji a myslím, že poznáš na mimču, jestli mu to vadí nebo ne. Jako miminku jí nevadila vůbec, měla jsem ji zaplou i v noci při kojení abych neusla, pak měla období kdy jí tv vadila i úplně zeslabená, takže sem v noci čučela u pc, bylo to tuším někdy mezi 4 a 6měsícem. Ale teď už jí zase nevadí vůbec. :) Akorát reklamy ji hypnotizují, to mě teda docela štve… :zed:

• Citovat
  • Upravit
689
17.12.12 12:03

Ja bych do toho nesla… mimco sice spi, ale myslim, ze tv vyzaruji ruzne „signaly“.. nemam overene, ale myslim si to… a predpokladam - skodi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.12.12 16:32
@paskuda píše:
Ja bych do toho nesla… mimco sice spi, ale myslim, ze tv vyzaruji ruzne „signaly“.. nemam overene, ale myslim si to… a predpokladam - skodi to
:roll: :roll: :roll: signály z vesmíru, ne?
Já ti k tomu dodám jiný příklad, můj strejda s tetou mají holčinu, teď už je větší /já už ji teda přes rok neviděla/, no ale oni doma neměli radši ani televizi, rádio a počítač se nesměl pouštět, když byla doma. V bytě celej den ticho jak v hrobě. Pak když tam někdo přišel, tak Maruška byla úplně hotová :roll: Kromě hlasu mámy a táty neznala chuděra vůbec nic. Já myslím, že prckovi to bude úplně jedno.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510