Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@kocourGarfield je pravda, ze mladsi mi dva dny v nositku taky knucel, ale to delal i v kocaru a brzy to preslo ![]()
Tak já zase dodám, že v létě ve 30 stupních jsem v nosítku byla mokrá já i mimino, to vůbec, nerada bych dítě přehrála a po létě mě po těhotenství a velkému miminku začal zlobil žlučník, že na břiše jsem nesnesla nic…
@Zmatka U nás v obou případech řval jak pavián. Ale on nesnášel i autosedačku.
My u druhého koupili takový skládací kočár - z korby se dá udělat sporťák a docela levný. Super vynález. Za mě je nesmysl pchát xy tisíc do kočárku + ekologický nesmysl, když to mimina používají chvilku a všude jich je plno. Jinak máme sporťáky 2 z druhé ruky a maximální spokojenost. Bez kočárku bych být nechtěla. Ale já nemám problém nacpat do kočárku i 4 leťáka, když np. běžíme k zubaři. Měla jsem i ergo nosítka - pro novorozence a později i větší mimi, na krátké výlety dobrý, do hor moc fajn, ale na dýl mi to nepřišlo zdravé pro dítě ani pro mé záda. Starší nám v kočárku spal hezky, to bylo super na výletech, když jsme nespali doma. Stačilo mít po ruce kočárek a pohoda.
To fakt záleží, jaké budeš mít dítě.
Dcera nosítko a šátek nikdy nepřijala a to jsme ho zkoušeli pravidelně do 2 let.
Nemít kočár, tak nevylezeme z domu ![]()
@Zmatka No on jako malý nechtěl ani nosítko / šátek. Takže jsme ho nosili v ruce. Což jako když měl přes 8 kg v 5 měsících nebylo úplně pohodlné a o volných rukách jsem si mohla nechat zdát.
Naštěstí to nevyšlo na zimu.
Příspěvek upraven 27.12.24 v 18:37