Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
malá mi prostě nespí.. píšou všude, že 6ti týdenní mimi by mělo spát nebo že spí 16-20h denně, ale ona jestli naspí přes 5hodin tak je to hodně a těch 5dalších spí přes noc,, co stím??? platí na ní jenom vzdůch, ale já nemůžu bohužel od rána do večera lítat po venku.. nooo
![]()
Moje první dítě bylo taky nespavec.Nic s tím nenaděláš.Vše nejde podle tabulek.
nojooo. ale aby to nebylo na škodu, ve spánku se přece regeneruje mozek a ták,,
Mě mohlo v šestinedělí trefit, když jsem todle četla. Kde vzaly 20 hodin spánku
Mě spal 15 hodin a to jsem počítala noc v kuse a neodečítala přestávky na kojení.
Nesmíš to tak brát podle toho co všude píšou , mimi samo uzná kdy chce spinkat a jak dlouho ![]()
Já měla to samé a tak mi pak nezbylo nic jiného než s nim být pomalu pořád venku což bylo dost náročný ![]()
Ale neboj bude už jen líp a líp ![]()
Chápu, chápu..
Naše maláá první 2 měsíce snad naspala za 24 hodin tak 5 hodin. Přes den max. 2× půl hoďky a zbytek trhaně přes noc. Nějak kolem 2. mesíce jsem začala přikrmovat UM na noc a začala spinkat hezky (aspoň v noci), tak myslím, že jsem měla asi slabý mlíko či co.. ![]()
Neboj, ona sama ví, kolik potřebuje spát… Helenka taky nespala, přes den v tomto věku tak 4× po dvaceti minutách… naštěstí aspoň celkem dobře v noci, ale i to vždycky s kojením po dvou hodinách…
Ahoj mne Honzík taky přes den spal jen v jedousím kočárku, to vydržel i 3 hod, ale jakmile jsme byli doma, spal max 20-40min za celý den.V noci chodi spát kolem 22 hod a byl to boj ho uspat.Pak se budil a stále budí po 2 hod na kojení.
Dnes poprvé usnul sám tak po 15 min broukání a okounění.Zatím spí hodinu, takže ťuk ťuk a neboj, ono se to srovná, chce to jen vydržet ![]()
noo máte děti v pohodě?? jsou normální?? mě malá dnska spí už teď 3tí hodinu v kuse… NO TO JEZÁÁÁÁZRAK,, noo ale byli jsme venku,, občas se jdu přesvědčit, zdali dýchá,,to zase asi bude prudit přez noc..
Já zkusila nahraný zvuk vysavače a je hned v limbu
synovi je měsíc a také přes den naspí sotva 4 hodinky a v noci v pohode cca 7 s pauzou na jídlo a to bez potíží
dnes jsem stahla zvuk vysávání a tak doufám, že bude spát i kdyžto vypnu ![]()