Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny nastávající maminky ![]()
Zajímalo by mě kolik se nás tu najde a třeba si vyměnit nějaké rady a tipy:)
Jupí
Už jsem se s touhle diskuzí rozloučila, když se nikdo neoozval ![]()
@Dencicak třeba nikdo takový neexistuje
budeme v červenci jediný dvě mamky v Pardubkách
![]()
@sona9 To by byla pecka, ale už vím o jedné další která je tak nějak ve stejným týdnu jako my
. Bereš už ty jiný vitamíny?
@PetraPiranha Je to škoda, ale je ještě čas, třeba se někdo ozve a přidá se k nám
![]()
@Drambee Ty se máš, každý den si tajně přeju aby mi to víc utíkalo, ne že by mi vadilo být těhule, ale s každým další týdnem je mimčo blíž k nám ![]()
Kolikátý týden jsi?
No já se popravdě už taky těším až bude venků ![]()
@Drambee Teprve 14+3…zatím žádné bříško nic
pořád jen samé čekání na kontorlu, na UTZ, na výsledky krve, občas mám pocit že se zblázním ![]()
To já taky, neboj..Bříško už se mi sice rýsuje..ale taky pořád jen na něco čekám..teď třeba na velkej UTZ kterej mě čeká příští pátek a nemohu se ho dočkat.. ![]()
@Drambee Byla jsem tak nedočkavá mezi kontrolama, že jsem si, spíš přítel mi pořídil Angelsounds na poslouchání srdíčka
tak jsem aspoň trochu klidnější. Začátky těhu jsem měla krušné a i vhzledem k mýmu né přilíš vysokému věku jsem doma na rizikovce, o to je větší strach. Já mám za sebou teprve první velký UTZ ve 12. týdnu a taky jsem byla nedočkavá, takže tě naprosto chápu. Už víte co to bude?? ![]()
No na screeningu ve 12týdnu mi řekli, že to vypadá na holčičku..tak doufám, že tak i zůstane
Jelikož mám už pár věcí v růžové barvě
taky jsem doma na rizikáči, ale já to mám hlavně kvůli práci-makala jsem v obchodě..
A kolik ti je? jaktože krušné? ![]()