Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda holky mám radost, že se nás sem něco málo přidalo. Jinak @sona9 už mám doma taky tuhle věcičku, ale srdíčko ne a ne najít, tak doufám, že je vše ok a jen špatně hledám
![]()
@Drambee Teda ty se máš, já když jsem se ptala na genetice (byla jsem v polabinách za poliklinikou), tak mi velice „příjemný“ doktor odvětil, že je moc brzo
Krušné protože jsem měla celkem velký hematom na né příliš dobrém místě, když se vstřebal, začala jsem špinit
a mně je 23
kde přesně v PCE bylíš? ![]()
A Ty jsi kolikátý týden?
Vůbec se nestresuj, podle mě nemůžeš jenom najít…proto jsem si to nepořizovala, byla bych ve stresu, kdybych tam nic nenašla ![]()
Já byla v HK ve fakultce..taky samozřejmě říkal že to není stoprocentní, ale že se přiklání spíše k holčičce, no tak doufám, že nám pindík už nenarostl..uvidíme příští pátek
Jé to mě mrzí..ale prý to není nic neobvyklého, hlavní je, že se vstřebal a je vše ok..jen se šetři
Jinak mě je taky 23
a bydlím na Cihelně a Ty? ![]()
@Dencicak hledej hodně nízko
nas stydkou kostí
tam to určo bude
když pojedeš šikmo od prostředku stydké kosti na obou stranách uslyšíš pomalý tep (podle mě jsou to vejcovody, ale nejsem žádnej vědátor
) a mezi nima je pak vždycky někde tam prcek
![]()
@Drambee nekecej!!! Tam jsem vyrůstala!!! Kunětická 102
nebydlím tam od 15, ale byla jsem dítě sídliště, třeba se známe
![]()
Já u Josefa 110..
je odtud přítel, já jsem přistěhoválek z Hradce a bydlím tu rok ![]()
Každopádně by jsme se klidně poznat mohli..jelikož jsem na rizikovce, doma se vcelku nudím a občas by nebylo od cesty někam s někým zajít..s někým, kdo je na tom jako já a nebudou mu kecy o miminku připadat šílený ![]()
Tak to se neznáme, škoda, mohlo to být shledání po téměř 10 letech
Já bydlela téměř naproti, teď bydlíme s přítelem v Rybitví. Takže vy budete na světě někdy na začátku června? ![]()
Ano, termín mám 14.6.2014
tak cca nějak tak
No tak to je bezva..já mám vycházky taky od 1 do 7..takže uplně bez problémů
![]()
To budete o měsíc starší, ne že nás pak budete mlátit
klidně můžeme zajít třeb do Bum Bum, nebo jestli jsi taky tposlední dobou tak odřízlá od společnosti, torufnu si už i na město
![]()
@Dencicak no tak vidíš:) zbytečně blázníš, jako já
a kdepak byl, tam jak jsem popisovala?
Já jsem dost odřízlá od města poslední dobou a už mě to nebaví
takže můžeme někam do města, jestli si na to troufáš tedy..no nechám to na tobě
to si piš že Vás budeme mlátit..třeba budeš mít chlapečka no a budeme mít ženicha
![]()