Miminka léto 2014 pardubice :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
23.1.14 19:34

Teda holky mám radost, že se nás sem něco málo přidalo. Jinak @sona9 už mám doma taky tuhle věcičku, ale srdíčko ne a ne najít, tak doufám, že je vše ok a jen špatně hledám :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:35

@Drambee Teda ty se máš, já když jsem se ptala na genetice (byla jsem v polabinách za poliklinikou), tak mi velice „příjemný“ doktor odvětil, že je moc brzo :roll: Krušné protože jsem měla celkem velký hematom na né příliš dobrém místě, když se vstřebal, začala jsem špinit :( a mně je 23 :)kde přesně v PCE bylíš? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:35

A Ty jsi kolikátý týden? :-) Vůbec se nestresuj, podle mě nemůžeš jenom najít…proto jsem si to nepořizovala, byla bych ve stresu, kdybych tam nic nenašla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:37

Já byla v HK ve fakultce..taky samozřejmě říkal že to není stoprocentní, ale že se přiklání spíše k holčičce, no tak doufám, že nám pindík už nenarostl..uvidíme příští pátek :lol: Jé to mě mrzí..ale prý to není nic neobvyklého, hlavní je, že se vstřebal a je vše ok..jen se šetři :hug: Jinak mě je taky 23 :) a bydlím na Cihelně a Ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:37

@Dencicak hledej hodně nízko :) nas stydkou kostí :) tam to určo bude :srdce: když pojedeš šikmo od prostředku stydké kosti na obou stranách uslyšíš pomalý tep (podle mě jsou to vejcovody, ale nejsem žádnej vědátor :D) a mezi nima je pak vždycky někde tam prcek :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:38

@Drambee nekecej!!! Tam jsem vyrůstala!!! Kunětická 102 :D nebydlím tam od 15, ale byla jsem dítě sídliště, třeba se známe :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:40

Já u Josefa 110.. :lol: je odtud přítel, já jsem přistěhoválek z Hradce a bydlím tu rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:41

Každopádně by jsme se klidně poznat mohli..jelikož jsem na rizikovce, doma se vcelku nudím a občas by nebylo od cesty někam s někým zajít..s někým, kdo je na tom jako já a nebudou mu kecy o miminku připadat šílený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:42

Tak to se neznáme, škoda, mohlo to být shledání po téměř 10 letech :mrgreen: Já bydlela téměř naproti, teď bydlíme s přítelem v Rybitví. Takže vy budete na světě někdy na začátku června? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:43

@Drambee Já jsem určitě pro :) vycházky mám od 1 do 7 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:44

Ano, termín mám 14.6.2014 :) tak cca nějak tak :dance: No tak to je bezva..já mám vycházky taky od 1 do 7..takže uplně bez problémů :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:46

To budete o měsíc starší, ne že nás pak budete mlátit :cert: klidně můžeme zajít třeb do Bum Bum, nebo jestli jsi taky tposlední dobou tak odřízlá od společnosti, torufnu si už i na město :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.14 19:54

Beru zpátky prcek se nám už ozval :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.1.14 19:56

@Dencicak no tak vidíš:) zbytečně blázníš, jako já :D a kdepak byl, tam jak jsem popisovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
23.1.14 19:58

Já jsem dost odřízlá od města poslední dobou a už mě to nebaví :lol: takže můžeme někam do města, jestli si na to troufáš tedy..no nechám to na tobě :hug: to si piš že Vás budeme mlátit..třeba budeš mít chlapečka no a budeme mít ženicha :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí