Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mně se půlku noci vrtí, leze po mně, šahá po mně a jinak v polospánku existuje ještě dvouletá, přijde mi to jako normál
mě to teda nebudí. Vim to akorát proto že mám z dlouhodobý spánkový deprivace tak v p*deli spánek že půlku nocí nespim. Ale když spim, tak vrtění, cestování a šmátrání mě nebudí.
Mě se taky vrti, dcera má 18 měsíců a poslední dobou se budi co hodinu
po posteli porad cestuje, kolikrát ji najdu stočenou v nohách postele
ale mě se takhle vrti všechny děti, i syn co už chodí do školy se ve spaní porad prehazuje ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás taky vám spí vaše miminka v noci tak neklidně nebo spí jak dřeva? Moje dcera 13 měsíců se často vrtí. Chvilama spí úplně nehybně, v klidu a z toho mi půlku noci provrtí. Jakoby hledala polohu ke spaní a nešlo jí tvrdě usnout. Nejde s ní nic, protože je v takovým polospánku. Některá noc je lepší, některá horší. Ale ráno se budí úplně v pohodějinak zdravá, živá. Teplo ji není, to jsem už zkoušela. Snažím se u toho spát, ale moc to nejde..díky za odpověď
vnuk cestuje půlku noci, leze po postýlce, otočí se celý několikrát. Nechápu, jak si může v noci odpočinout.
@Kriss Tina no on je to opravdu někdy pohyb za pohybem. I po minutě..tak si říkám, jak moc kvalitní ten spánek je.
Ahoj holky, prosím vás taky vám spí vaše miminka v noci tak neklidně nebo spí jak dřeva? Moje dcera 13 měsíců se často vrtí. Chvilama spí úplně nehybně, v klidu a z toho mi půlku noci provrtí. Jakoby hledala polohu ke spaní a nešlo jí tvrdě usnout. Nejde s ní nic, protože je v takovým polospánku. Některá noc je lepší, některá horší. Ale ráno se budí úplně v pohodě
jinak zdravá, živá. Teplo ji není, to jsem už zkoušela. Snažím se u toho spát, ale moc to nejde..díky za odpověď