Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 13.tt mi doktorka řekla, že to nejspíš vypadá na holku a ve 20.tt ji potvrdila. A trefila se ![]()
@Komteska80 no aby ses ještě nedivila
já se taky na holku necítila ani omylem, ještě ve 20tt doktoři špekulovali, co to jako bude a potvrzená buchťála byla až ve 22tt ![]()
@Janca.Nikca syn 13+1, dcera 12+6, trefili se u obou, další uzv to vždy jen potvrdily.
Mě u prvního 30tt a u druhého 24tt. dřív měli nohy u sebe, a nebylo nic vidět.
U prvniho kolem 20tt -trefili se a ted ve 13tt a v 16tt potvrdil takze asi na 100% to tak je a trefil se ![]()
Příspěvek upraven 20.05.14 v 21:28
Ve 22tt. na 3D, dřív jsem se neptala. U druhého nikdy, nechali jsme si překvápko.
@Koty píše:
@Komteska80 no aby ses ještě nedivilajá se taky na holku necítila ani omylem, ještě ve 20tt doktoři špekulovali, co to jako bude a potvrzená buchťála byla až ve 22tt
@Janca.Nikca
U prvního v 16tt, šel vidět pindík a u druhého už v 11tt podle směru genitálního hrbolku - holku. Jo a je to holka ![]()
@dani24687 píše:
@Komteska80 já se cítila minule na holku a je to kluk, takže takkamarádce řekl to samý co mně a trefil to, on má dobrej přístroj.
tak já se u obou synů cejtila jedině na kluka.
Ale u prvního mi až do 36tt tvrdili, že se pletu, že je to holka ![]()
Já dala na svojí intuici a holku jim nevěřila…a dobře jsem udělala ![]()
U me taky 13tt, holcicka, ve 20tt opet udajne holka a na 3D uz to bylo videt zcela jasne… ja si prala holcicku, tak jsem byla stastna…
jo a je to babovicka…
U obou ve 22. týdnu s tím, že syn byl jasnej, to jsem poznala i já, u druhého to byla asi holka, ve 30. týdnu „…holka, ledaže by ho měla někde schovanýho…“. Spolehlivost odhadu se dozvíme snad co nevidět, nicméně moje máma nelenila a nakoupila holčičí věci, protože jak to bylo na UTZ, tak to tak je.
![]()
Edit: Ještě bych měla dodat, že ve 22. týdnu proto, že jsem si chtěla užít aspoň polovinu těhotenství v té nevědomosti a popouštět uzdu své fantazii, jestli budu mít pro syna bráchu nebo ségru. Nebyla jsem na 3D.
@Janca.Nikca píše:Krásný večer, nám cca ve 14 týdnu potvrdil lékař chlapečka.
Dobrý večer maminky.Kdy vám doktor poprvé řekl pohlaví miminka, nebo aspoň naznačil??
Děkuji a pěkný večer![]()
![]()