Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
v září jsem nastoupila do práce. Dostala jsem smlouvu do konce února 2023.
Jelikož je práce psychicky náročná, rozhodla jsem se odejít. Jdu do práce, která bude pohodovější a bude mě bavit. V této práci jsem dostala smlouvu do konce února 2024 s 3 měsíční zkušebkou.
S přítelem jsme také začaly přemýšlet o miminku a potřebovala bych se ujistit v některých věcech.
Pokud otěhotním a bude mi smlouva končit déle, než bych šla na mateřskou, je to v pořádku. Jen bych musela těhotenství oznámit až po zkušebce.
Pokud ale nastane situace, že se miminko nepovede ihned, ale až déle a teoreticky by mi smlouva končila v polovině těhotenství, jak by to pak probíhalo? Nebo probíhat mohlo?
Moc děkuji za odpovědi a rady.
Pro nárok na mateřskou musíš mít odpracováno 270 dní v posledních dvou letech a buď být zaměstnaná nebo v ochranné lhůtě, ktera je max 180 dní od ukončení pracovního poměru, případně pokud pracovní poměr trval méně než 180 dní tak je ochranná lhůta tak dlouhá jak bylo poslední zaměstnání ve kterém jsi otěhotněla.
No buď by ses pak nahlásila na pracak a nebo šla třeba na neschopenku, pokud by byl důvod ![]()
@Kriss Tina píše:
No buď by ses pak nahlásila na pracak a nebo šla třeba na neschopenku, pokud by byl důvod
Za všech okolností?
Ideálně se aspoň rok nevím dva zapracovat. Nebo jsi tak stará, že tě tlačí čas? Možná bys mohla mít i smlouvu na neurčito a měla se kam vrátit…