Miminko a spinkání v noci

11.11.19 06:44

Miminko a spinkáni v noci

Dobr den, chci se zeptat mám 4 měsíčního chlapečka před den mi usne na půl hodky za celý den naspi maximálně hodinku a půl.
V noci ho uspim spinká krásně ale padne půl 11vecer a už je vzhůru tak ho nakrmim a to usne na chvilku a takhle to jede až do rána spinká jen chvilinku i přes noc knoura a chce pozornost a jede to až do 7h ráno.
Co s tím mám dělat jsem úplně unavená nejsem schopna ráno vztavat a něco dělat takhle už to je týden
Děkuji za rady a typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1602
11.11.19 08:12

Vydržet. Nejsou to stroje ale děti a dobrá zpráva je, že se to jejich spaní co chvilku mění. Mládě mi tvůj popis praktikovalo 4m. Pomohlo přes den si lehnout spolu a spát. V noci spát taky spolu.. Jinak se to nedalo vydržet. Má rok a celou noc se u nás nikdy nespalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.11.19 08:17

Ja to mela taky, vsem kolem mimco krasne spinka, treba 7h v kuse a ja furt kojeni, dudlik strkat a tak :roll: v zavinovacce uz asi spat nechce? Ja zacala davat spat na bricho..polozim na bricho, vrazim dudlik, nekdy spi hned, nekdy treba deset, dvacet minut knourani, tak trpelive dudlik davam a usne a vztavam uz jen 3× za noc na kojeni a i pres den na bricho, na zadech spi uz jen v kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.11.19 08:20

Jo a poustim priboj z medvidka myhummy, ale to nevim, jestli pomaha, to spis me to uklidnuje :lol: ja si ji do postele brat nechci, vyspala bych se jeste hur :nevim: ja potrebuju svuj prostor a taky znam deti, co je pak rodice nemohli dostat do sve postylky do osmi let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 08:20

Ahoj mám 7m capartě a je to to samé doteď je to nespavec, nejdřív měla koliky a pak to už přešlo do normálu. Dost mi pomáhá jí mít v noci u sebe, ale to je taky jak kdy. Známá mi říkala, že u ní to trvalo dokud kojila a když přestala kojit, tak jí malý spí celou noc.
Držím palce ať tě dítko nechá aspoň přes den trochu pospat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.19 08:22

Já tedy už nekojim já ztratila mléko 5 dní po porodu a přes den spinká půl hodky a takhle jede 3× denně
Dělám co mohu ale nic nepomáhá dnes jsem si ho dala k ránu k sobě do pošlete a bylo to lepší furt se budil ale spinká déle
Jinak děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.19 08:24

@Melodie91 s tím souhlasím já jsem taky proti tomu ale dnes jsem to na chvíli udělala nechci aby si zvykl spát semnou v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.11.19 09:07

Asi tě nepotěšim, ale já to tak měla s mladší 2 roky. :mrgreen: Takže týden je pro mě fakt úsměvný… A také se jí to spaní pokazilo v tomto období. Zkusila jsem fakt všechno a totálně mě to odrovnalo i zdravotně. Tak držím pěsti, páč je to fakt zoufale. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.11.19 09:21

@Karolina1999 Asi tě nepotěšim od narození máme nespavce a máme úplně to samé do teď a to mu jsou skoro dva roky :zed:. Ještě teď po změně času je to horší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.11.19 18:50

A zkoušela jsi víc krmit v noci? Nemůže to být hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
7.12.19 22:10

@Karolina1999 jak to vypada s vasim spanim ted? Doufam, ze uz je to lepsi. :) a to hur spi uz od narozeni? Nebo spal hezky a z niceho nic se to tak zmenilo? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure