Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte holky,
nemáte náhodou zkušenost, jestli lze bez problémů vzít miminko do termálních pramenů ?
Uvažujeme, že bychom tam zajeli na prodloužený víkend, ale mně vrtá hlavou, jestli je to pro 8měs prcka vhodné… ?
Díky za rady a zkušenosti !
Peťula + Pavlík 8měs
já na svého prcka ještě čekám, ale do termálů jsem taky pěkně dlouho zblázněná…
je to ideální dovolená, když je nejisté počasí,
asi bych to ale neriskovala teď v zimě, teda jestli myslíš ty venkovní…
v Sama doma mluvili o sauně a prý už malé mimi může do sauny (2-3minuty)
pamatuju si, že tak s ročními dětmi v termálech rodiče byli, ale chce to určitě jen do těch nejstudenějších a aby venku nebylo moc zima - většinou není kde se jinde ohřát a tak, taky pozor na srdíčko - kdo má srdeční vadu, neměl by do těch opravdu teplých chodit..
asi bych se zeptala p. doktorky, určitě vám poradí nelíp…
termálům zdar Hanele
tak my jsme byli s martinkem asi v 5 mesicich a jezdime dal,byl z toho akorat unaveny ale hrozne se mu to libilo-voda mela 34 stupnu.takze myslim ze je to stejne jako ve vane, tak nemej strach.
ted koukam ze to ses ty petulo
(my jezdime do LAA. kam se chystate vy?a proc nepises do denicku?
Ahoj,ohledně termálů v Laa jsem se ptala instruktora na plavání a bylo mi řečeno,že to moc prckům nedoporučuje,je fakt,že je tam spoustu důchodců třeba s lupénkou,nebo jinýma kožníma nemocema,tak představa,že v tom máchám mimčo je nic moc.Já tam jezdím taky ráda,ale se Šimonem asi raději počkám.Navíc voda obsahuje hodně minerálů a ty prej taky nejsou vhodný pro tak malý děti.
Taky jsme hodně jezdili do termálů. Určitě bych tam mimi netahala. A většinou bývá u bazénů napsané, od jakého věku tam můžou děti. Nebo u vstupu.