UM-kolik vase ditko vypije?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
7.2.06 19:04

UM-kolik vase ditko vypije?

ahoj,

Chtela bych se zeptat vas, ktere nekojite a jste na UM, kolik vase detatko vypije. Nas Vojtik ma 5 tydnu a vypije kazde 3-3,5hodiny 100ml (davame Nutrilon). Jedna moje kamaradka mi rikala, ze jeji mimi vypilo v 1,5 mesici 70-80ml kazde 3 hod, tak si rikam, jestli ten nas nevypije moc…

Vim, ze je to dost individualni, zalezi samo na tom, jak je mimi velke, presto predem diky za vase zkusenosti.

ahoj
Inka + Vojtik 5tydnu+1den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
273
7.2.06 19:14

Inka, to je podla mna velmi individualne, deti mojej sestry (dvojcata) odchadzali z porodnice a uz pili 100ml, moje dieta ma 6 mes. a stale pije 100ml, plus-minus 30ml, takze kludne aj tych 70ml. Ked mala 5 tyzdnov, pila malo, ale zase casto, o 3 hod. sa mi mohlo len snivat.
Myslim si, ze mozes byt spokojna, potom bude aj Vojtik :D
Tak nech je zdravy a nech mu chuti, papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.2.06 19:28

Myslím,že Vojtik pije podle tabulek.Náš doktor říkal,že kolem 6 týdnů mají mimča vypít kolem 100 ml.Náš Matýsek má 7 týdnů a vypije 120 ml po 3 -4 hod,ale někdy pije dřív a vypije třeba jen 60 - 80 ml.Zaleží na tom,jak brzy se probudí.
Každý mimčo je jiný.Kamarádka měla pěknýho nenasytu.Vypil toho daleko víc a když byl větší,tak mu nestačila 250 ml lahev,ale musela mu koupit lahev 300 ml.
Jiná kamarádka má kluky dvojčata.Dnes je jim sice 1,5 roku,ale jeden vypije 3 lahve najednou a ten druhý nevypije ani půlku jedný lahve.Opravdu je to individuální.

Jarča, Mareček (2 roky) a Matýsek (7 týdnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.2.06 20:02

Ahoj.

Radimek po propuštění z nemocnice ve 3 týdnech pil podle lékařské zprávy 70-80 ml 7× denně, při váze 2,8 kg.
Přesně už nevím, jak to bylo za další 2 týdny, ale odhaduju, že vypil 90 - 100ml a pil 8× denně ( to vím přesně) a to byl drobek, který doháněl 5 týdnů, které mu v bříšku chyběly.

P.S. Ve dvou měsících baštil 10× denně Nutrilon Forte a pořád mu nestačilo… :lol: . Dneska je to kus chlapa, ale rozhodně není tlustý. :D

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
7.2.06 20:10

Tohle určitě neřeš dítě si řekne, jediné co je podstatné dodržovat doporučené dávkování a to se nesmí překročit, takže např. nám byly 4 měsíce takže může pít 6×180ml a je jedno jestli to vypije 6× po těch 180 nebo víckrát po menším množství, ale porpavdě do včerejšího dne mi vypil jen 5×150ml, když dítě přibejvá tak je to fakt jedno:-) Ale opravdu pozor na to, že víc než je tam napsáno se dát nesmí pokud by i mezi tím mělo hlad tak se dává např. převařená voda. Jo a ještě jedna věc nesmí se dát další dávka dřív jak za 2 hodiny, jinak se to nestačí v bříšku mimča strávit:-)
Taky jsme na Nutrilonu dávám Omneo.
Ještě k tomu, od ukončeného 4 měsíce se může dávat i pokračová č.2, je to pro ně sytější a navíc už můžeš do večerního krmení přidávat od Hami nemléčnou rýžovou kaši- je to takový prášeček, který do Nutrilonu rozmícháš a taky to trošku víc zaplní žaludeček, Lukáškovi to moc chutná, ale musím dávat pozor, aby to nebylo moc husté, protože pije z flaštičky a to se on strašně zlobí, když mu to neteče:-(
Tak papa HL:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.2.06 21:07

AHojky,
sice krmíme MM, ale díky vadě musím odstříkávat. Barča vypije tak 110ml někdy víc někdy míň - když nechce lahev vyplivne nebo jí to teče koutkem - pije 8× denně celkem kolem 760 ml.

Nina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
11.2.06 20:15

Mym dvojcatum - holkam je ted 8 tydnu a jedi ruzne. Vetsinou jedi tak 120-150 ml UM tak jednou za 4-5 hodin. Je to pomerne dlouho, ale kdyz jim dam min tak rvou hlady a to je ani neulozim, takze je to jasny co potrebujou. Na noc jim davam Nutrilon1 A.R. ma hustsi konzistenci a tolik po nem neublinkavaji a vetsinou uz mi vydrzi tech 6-7 hodin, takze to uz se da:-)). Byly casy, kdy jedly jeste mnohem casteji a vic a ted uz se tolik neprecpavaji. Narodily se v 35. tydnu, takze to pravdepodobne dohanely a uz to zrejme dohnaly:-) Preju zdrave a sikovne miminko. M.

""http://lilypie.com/pic/060212/TIeX.jpg":http://lilypie.com/…212/TIeX.jpghttp://b1.lilypie.com/0L7Kp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí