Modrá indulona - fakt?

135
7.2.06 13:26

Modrá indulona - fakt..???

Ahojky, radši jsem to napsala jako nové téma, aby mi někdo odpověděl, vztahuje se to ale opět k tomu Čím mazat tvářičku?
Tak jsem ted koupila tu modrou indulonu a nějak se mi to nezdá, je tam napsané, že je to na ruce, tak nevim. Fakt to dáváte miminkům i na pusinku, jo…? Abych hned zítra neletěla na kožní..... :?
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.2.06 13:31

indulona

té indulony se neboj malé je rok a stále měla nějaké exemy pak už to měla jen ve tvářičce tak po poradě s dr jsem začala mazat indulonou a od té doby je vše ok

• Citovat
  • Upravit
64
7.2.06 13:34

Vcera mi dr. doporucil koupit si modrou indulonu takze to fakt neni „kec“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.2.06 13:43

je to fakt :D
akorat nam v porodnici rikali,ze se nema pouzivat neustale na zdravou pokozku.Ze to pak zbytecne stira neco z kuze a zacpava(ale to se jednalo o dlouhodobe pouzivani u zdrave kuze=tedy zbytecne mazani)
My ji vyuzivame casto,zrovna ted,protoze mame zase nejaky kozni problem-sucha kuze a mista,indulona zabira nejlip,je super.A samozrejme ne do mrazu,protoze obsahuje vodu.
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.2.06 13:43

Ahoj,
nemaz modrou indulonou dite na ven! Obsahuje vodu- radsi neco jineho.
Treba Wind und Wetter creme- od Nivey- nebsahuje vodu a je hypoalergenni- to pouzivam ja.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
7.2.06 13:44

já mažu modrou indulonou už druhé mimino a doporučovali to v porodnci i náš pediatr
Bludička + Kamilka + Janeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
7.2.06 13:46

samozřejmě suchou kůži po koupání !!! nikoliv v mrazu na ven , z toho by byly omrzliny!!! Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135

No tak jste mě teda ukecaly… :D Večer ji tím teda napatlám a uvidíme! :wink: Díky!
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631

Ahoj,
souhlasím s Kac. Nemaž na ven. Obsahuje totiž hodně vody. Já kolikrát musím nechat vodu vykapat, abych malýho mohla namazat. Mám krém na zimu od Altermedu, nivea mu neseděla. Ale každému sedí něco jiného.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.2.06 13:49

Jo a ven ji mažu tím krémikem do mrazu z Bubchenu, ten taky není špatný, ne? Připadá mi hodně podobný tomu z Nivey..
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
7.2.06 13:56

FAKT,modrá indulona je nejlepšíííí…
Malýho teda nemažu po každém koupání,to jen záhyby na ručičkách,na nožičkách a samozřejmě krček.Až když se mi zdá,že je po tělíčku suchý,tak ho cca 1× týdně celého promáznu.Tak mi to doporučila dr. a je to fakt nejlepší.Ono se mimi nemá mazat po každém koupání,ale jen když už je vidět,že má suchou pokožku.Ale obličej mu teda máznu denně.Jen tak letem světem,přeci jen dost slintá,občas blindí,tak obličejík trošku trpí.Ale fakt nemáme s pletí sebemenší problém.

pa,pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.2.06 13:57

Andys,
rekla bych,ze prave v Bubchenu do mrazu ta voda je.Ja ho nemam,mazu lekarskou vazelinou,precti si slozeni.
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.2.06 14:00

Ahojky,

čím máme mazat my, když Nivea ani Bubchen nám nesedí a indulona se mi naštěstí taky nezdála, tak tu jsme nemazali. Dřív jsme měli Klorane, ale to teď také nesedí. Já už vůbec nevím, čím mazat. Mám koupený 100% kokosový olej http://www.lekarna.cz/…-kokos-59ml/ , ale už se bojím na něj cokoliv napatlat. Nemáte s ním některá zkušenost? Píšou jak je super.

Sendy

PS: Nám indulona na suchá místa stejně nepomohla. Matně si pamatuju, že loni na konci zimy, jsme měli něco podobnýho a s jarem to zmizelo…tak nevím, jestli otravovat Dr. (suchá místa, jako taková krupička hrubá na nohou i trošku na rukou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.06 14:06

indulona skutecne je skvela, nesmi byt vsak venku v mratzu na tvarich - obsahuje vodu, Dobra je taky mesickova indulona, zk,usit na oblicej muzete Lipobasi¨(bez receptu v lekarne) a napr. Excipiale - mast s mandlovym olejem ( je cela rada Excipiale, lisi se mastnotou, nekdo ale miva aler. reakce- tak tam opatrne)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.2.06 14:33

my nemažemě ničím, pokud je nutné, tak doporučuju mazat rostlinnými zastudena lisovanými (panenskými) oleji nebo krémy z nich,

pozor v mrazech, aby v krému nebyla voda, takže raději jen olej

mně se osvědčila firma weleda, hadek, klidně i panenský olej z lékárny jen ne indulonu a podobné vynálezy jako sebamed johnsons bubchen nivea aj. 8O

Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí