Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo a ještě něco - jak dlouho jste praly věcičky pro prcka bez aviváže? A jaký používáte prášek? Já zatím pořád peru v Lovele a nevím, odkdy můžu prát v normálním „dospěláckém“ prášku… ![]()
Andy
Já peru v Lovele gelu, který jsem nakoupila dřív. Nepere nějak závratně, pak vyzkouším prášek. Občas vyperu v dospělácké Lanze- aspoň to světlé, aby bílá bílá byla
. Malé je skoro 9m. Nic jí z toho nebylo, dávám to pro jistotu ještě jednou vymáchat.
A flísové věci avivážuju v dětské aviváži a taky dobrý.
Ahoj.
Ke všemu se asi dopracuješ jen zkoušením.
Aviváž jsem používala do prádla vždy, jen menší množství a Sensitive (ostatně i pro nás).
Normální prášek jsem použila v 6 měsících. Ovšem zanedlouho zase vy:,–(ila, protože se osypal - byla to alergie na bílkovinu kravského mléka, takže jsme mohli znovu na:,–(it normální prášek. Teď manžel koupil zase Lovelu - že by popohnání k dalšímu mimi? ![]()
Pokud nemá mimi kožní problémy, nehrozí alergie a atopický ekzém … neměl by být problém.
Jinak Radimkovo a naše prádlo už asi 4 měsíce peru najednou.
Beruška
Ahoj,peru v ekologickym Frosch,Kuba má AE,ale nikdy žádný problém. Kupuju ho v OBI,tekutý.
ja peru v persilu sensitiv,obcas palmex,tide…hlavne vzdy dam extra machani a bud bez avivaze nebo ta sensitiv nebo trochu octa..
maly ma plet jak mimino ![]()
Ahoj,
peru v Lovele (malému je 5 měsíců). Aviváž nepoužívám. Myslím, že začnu pomalu zkoušet prát v normálním prášku (Persil) s našimi věcmi, až mi dojde tohle balení Lovely, což je asi za měsíc. A uvidím. Když bude problém, vrátím se k Lovele. Myslím, že se to musí vyzkoušet, zase ale pokud nebude problém, nevidím důvod, proč bych měla pořád prát ty jeho věci zvlášť. I když je fakt, že za týden mám plnou pračku jeho věcí spolehlivě.
Petras
Peru stále v Persilu sensitiv a aviváž dávám Silan sensitiv. Peru v tom i naše dospělácké prádlo.
Asi mě ukamenujete … já peru v normálním prášku … měla jsem Tide, a teď mám tuším bonux, a používám i aviváž .. Lenor. A peru i věci malýmu … a v pohodě.
andělka