Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne, nedělala jsem nic, prostě jsem mimino vyndala a utřela do utěrky, je to tak malé množství, že to nemůže vadit vůbec ničemu.
Přesně, dětská moč je bezpčená. Neměnila jsem, nesprchovala.
@petrul píše:
To je panenská moč, ta je zdravá![]()
Panáčková taky? ![]()
Já jsem tedy obličej myla ihned po dání do vaničky, abych měla jistotu, že meju čistou vodou a pokud jsem viděla, že se mimčo počůralo, ihned jsem vyndala a opláchla pod tekoucí vodou v umyvadle nebo pod sprchou. Moč je sice sterilní, obsahuje i desinfekční látky, ale pořád je to přeci jen odpad a škodliviny, co jdou z těla ven. Tolik za mně. ![]()
PS: Jsem si dobře vědoma, že ne vždy jsem si všimla..takže kolikrát mi to asi taky uteklo a všichni žijou ![]()
Nic jsem s tim nedělala a ničeho bych se nebála moč je sterilní.
@lekarnicka28 píše:
Já jsem tedy obličej myla ihned po dání do vaničky, abych měla jistotu, že meju čistou vodou a pokud jsem viděla, že se mimčo počůralo, ihned jsem vyndala a opláchla pod tekoucí vodou v umyvadle nebo pod sprchou. Moč je sice sterilní, obsahuje i desinfekční látky, ale pořád je to přeci jen odpad a škodliviny, co jdou z těla ven. Tolik za mně.
Já myslí taky když je moč tak čistá tak odkud jsou upruzeniny
Opruzeniny bych teda řekla, že jsou od toho jak se potí, může je mít přeci i dospělý, nebo ne? ![]()
jinak u nás se taky kluci když byli malí čůrali do vany, teď se jdou vyčurat vždycky před koupáním ![]()
@jenika1 píše:
http://www.novesluzby.cz/…e.20776.html
Několik druhů moči to jsou věci ![]()
Ahoj když si dítko uleví měníte vodu a nebo ho pak jen osprchujete.
Nebo to nevadí aby neměl vyrážku nebo se mu to nedostalo do pusinky do očí
Je to moč přecijenom a sprchovat ho nechci bál by se