Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
alexie, přesně tak je to i unás
Dokonce, když se nedívám, tak mi na maloška valí rukavičky, ale jakmile rodina odejde, tak mu je hned sundám. Hold je malošek po mě, taky mám ruce furt jak led a nenadělám stím nic. ![]()
Studený nožičky a ručučky mají proto,že ještě nemají dokonalý krevní oběh. Nejlepší způsob,jak zjistit,jestli je mimču teplo je šáhnout za krček
. Tchýně mě s tím taky prudila,tak jsem jí tohle dala přečíst v několika časopisech(články komentované od MuDr.) a měla jsem od ní pokoj..
Souhlasím, pokud má teplý zátylek a nosánek, tak mu zima fakt není a navíc pokud by mu zima byla, tak by byl neklidný a šil by sebou, takže klidně ať jsou ručičky studený. Snad to pomůže druhým maminkám. ![]()
jojo tchýňka taky vždycky když k ní příjdeme tak na malou navalý nejlépe dvě deky… takže jak idiot jí pořád vysvětluju že jí je teplo, když má teplý nos…a nechci aby se zpotila a nastydla..... ne prostě jak u de..lů
![]()
Když to tak čtu co ty tchýně dělají, tak chudáci ti naši chlapi ![]()
jo presne tak…rikala jsem ji ze ji pposlu mailem odkaz a at si to prectou.ry jen maji strach,aby jsme mimi neublizily.Tak me nestvalajeste vic
alexie - přesně:-)
Jak kdyby to nejvíc záleželo na tom aby jsi mu ublížila co?
to je na zabití to je fakt.....ale nepolevuj, nebo to bude ještě horší ![]()
Dobrý den měla bych takový dotaz malý má furt studené ručičky ale zatilek teplý ale dnes večer jsem si vsimla ze jednu ruku ma teplou a druhou studenou tak jsem ho zakryla více a jednu měl teplou druhou vlaznou ne teplou ani studenou tak se chci zeptat zda je to normální když má jednu ruku teplou a jednu studenou nebo jestli to normální není.. docela mě to dnes vyděsilo dekuji moc za odpověď 😟
@alexie píše:
jo presne tak…rikala jsem ji ze ji pposlu mailem odkaz a at si to prectou.ry jen maji strach,aby jsme mimi neublizily.Tak me nestvalajeste vic
To bych ji řekla, že spíš ona mu tím svým chováním ubližuje..
@Trup píše:
To bych ji řekla, že spíš ona mu tím svým chováním ubližuje..
Odpovídáš na příspěvek z roku 2012. Navíc smazané od uživatelky. ![]()
Hele moje malá to měla taky. Furt mě prarodiče prudili, že má studený ručičky. Zima jí být nemohla. Prý je směrodatný zátylek…jak už bylo řečeno koukám…
uz nekolik mesicu me dusi rodina meho partnra…uz z toho silim.kdyz jim reknu,ze ji neoblecu,aby se nespotila)to je totiz mnohem nebezpecnejsi)
tak s ni jdou alespon k topeni.