Miminko moje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miminko moje
Dobrý večer chci se zeptat mám 6 měsíčky holčičku a málo přibírá nikdy mi proberou hodně a nikdy málo za 14 je to dost malá váží mi 5kg pořád té mi jak pomoc a by mi probírala jinak půjde do nemocnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Melisa31 píše:
Dobrý večer chci se zeptat mám 6 měsíčky holčičku a málo přibírá nikdy mi proberou hodně a nikdy málo za 14 je to dost malá váží mi 5kg pořád té mi jak pomoc a by mi probírala jinak půjde do nemocnice
Cituji.
Zakladatelko, nechces si to po sobe precist a napsat to cesky? Co znamena malo? Co znamena moc? Jakou mela porodni hmotnost? Kolik cm meri? Kdo rika, ze pujde do nemocnice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rada bych poradila, ale popravdě tomu textu nerozumím. Kolik je dceři? Kojis, nebo má UM, případně příkrmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melisa31 píše:
Jsou zkrátka děti, které nemají váhu podle tabulek. Malá měla v půl roce necelych 5kg a doktor to bral
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty, máš aspoň základní školu? Vždyť ten text to není ani nějaký automatický překlep
to vůbec nedává smysl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK no vidíte ale doktorce je to furt málo asi chce aby byla tlustá kdysi se přeji tak zvraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melisa31 píše:
@pikola mám blbou klávesnici tak se omlouvam
Jojo to mají všichni a nebo si mobil dělá, co chce. Ty ju snad hoď z okna, vždyť tobě vynechává i slova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melisa31 píše:
@pikola mám blbou klávesnici tak se omlouvam
To bude spíš problém mezi počítačem a klávesnicí…
Nepíšeš zásadní věci. Jako třeba porodní váhu, výšku, zda je kojená nebo ja UM, zda měsíčně aspoň něco přibírá nebo váha stojí, hubne…
Některé děti prostě nejsou tabulkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne přibírá ale nikdi dost a nikdy jenom za 14 mi přibere 70 g a to ji kojim prikrmuju nutrionem a dávám prikrmy furt nic poraďte mi nikdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melisa31 píše:
Mne přibírá ale nikdi dost a nikdy jenom za 14 mi přibere 70 g a to ji kojim prikrmuju nutrionem a dávám prikrmy furt nic poraďte mi nikdo
Prosimte, i kdybys mela blbou klavesnici, tak E tam urcite mas. Misto “nikdi” a “nikdy” nejspis chces psat “nekdy”, ne?
A chces, aby ti poradil nikdo, nebo nekdo?
A za 14 co? Za 14 dni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit