Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky mám 7 týdenní miminko a od narození bylo přes den skoro furt vzhůru. Prcek usínal tak okolo jedenácté večer a každé 2-3 hoďky se vzbudil na jídlo a pak znova usnul. Ráno se budil okolo osmé nebo déváte a pak do večera už byl vzhůru a najednou mi prospal celí den a noc a vzhůru byl tak celkově tři hodinky
.. Tak nevím jestli je to normální nebo se něco děje ![]()
Řekla bych, že je spíš divné to, že nespalo. Honzík mi spal mezi každým kojením. Teď je mu rok a po třech hodinách bdění už zas chrupe.
7-týdenní, to může být každý den úplně jiný ![]()
U nás se začal režim tvořit až ve 3. měsíci a to ještě hodně pozvolna
Tak sii to prave dohani
jestli pribira dobre, tak bych ani nebudila ![]()
@Termou Buď ráda, že spí, případně měř teplotu… co má jiného na práci, jen jíst a spát
, aby vyrostlo ![]()
Normalni
syn bude mit za par dni rok a je to proste spici miminko.Od jeho 23tiho dne spi celou noc a pak jeste hodne hodin pres den.Bud rada a uzivej si, ja mam skutecne dovolenou ![]()
@Termou píše:
Ahoj holky mám 7 týdenní miminko a od narození bylo přes den skoro furt vzhůru. Prcek usínal tak okolo jedenácté večer a každé 2-3 hoďky se vzbudil na jídlo a pak znova usnul. Ráno se budil okolo osmé nebo déváte a pak do večera už byl vzhůru a najednou mi prospal celí den a noc a vzhůru byl tak celkově tři hodinky.. Tak nevím jestli je to normální nebo se něco děje
Já si taky myslím, že to nic nebude. Minimálně bych mu však změřila teplotu a víc ho pozorovala, zda je ok. Za to nic nedáš.
Akorát si hlídej váhu. Pokud dobře přibírá tak je to ok. kamarádce prospala celé noci + hodně přes den, ale ona mléko neměla, Dcera neplakala, ale naopak byla moc spavá. Poznalo se to až u dr. Jinak je to běžné. ![]()
Zrovna dnes si u malé říkám to samé
jsou jí dva měsíce, od začátku je taková nespavá, jak píšeš ty, spala i třeba jen hodku denně, večer řev dvě hodky, než usnula, v noci se budí každé 3 hodinky. Ted je tomu asi třetí den, kdy se zklidnila, ráno spí do osmi, v noci se teda fur budí na kojo, pak si chvilku hraje pod hrazdičkou a usne z toho, pak se nakojí a zase usne
a už třetí večer bez řevu, usíná u prsa, sice u ní musím třeba hodku ležet, ale neřve…furt na ní šahám, jestli nemá teplotu…
Je to úplně normální, jak píšou holky UŽIVEJ, protože to zase přejde
Mimča to tak holt maj, jednou nespí a pak to zase dohání ![]()