Miminko najednou moc spí

86
20.4.13 22:37

Miminko najednou moc spí

Ahoj holky mám 7 týdenní miminko a od narození bylo přes den skoro furt vzhůru. Prcek usínal tak okolo jedenácté večer a každé 2-3 hoďky se vzbudil na jídlo a pak znova usnul. Ráno se budil okolo osmé nebo déváte a pak do večera už byl vzhůru a najednou mi prospal celí den a noc a vzhůru byl tak celkově tři hodinky :nevim:.. Tak nevím jestli je to normální nebo se něco děje :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
915
20.4.13 22:41

Taky jsme meli :) normal, uzivej si to, nebude to dlouho trvat :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.13 22:45

Řekla bych, že je spíš divné to, že nespalo. Honzík mi spal mezi každým kojením. Teď je mu rok a po třech hodinách bdění už zas chrupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.4.13 22:46

7-týdenní, to může být každý den úplně jiný :roll:
U nás se začal režim tvořit až ve 3. měsíci a to ještě hodně pozvolna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.4.13 22:47

Tak sii to prave dohani :) jestli pribira dobre, tak bych ani nebudila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
20.4.13 22:48

To se zmeni, pospi si ted s nim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
20.4.13 22:49

@Termou Buď ráda, že spí, případně měř teplotu… co má jiného na práci, jen jíst a spát :-), aby vyrostlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
20.4.13 22:50

Normalni :) syn bude mit za par dni rok a je to proste spici miminko.Od jeho 23tiho dne spi celou noc a pak jeste hodne hodin pres den.Bud rada a uzivej si, ja mam skutecne dovolenou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.13 23:36
@Termou píše:
Ahoj holky mám 7 týdenní miminko a od narození bylo přes den skoro furt vzhůru. Prcek usínal tak okolo jedenácté večer a každé 2-3 hoďky se vzbudil na jídlo a pak znova usnul. Ráno se budil okolo osmé nebo déváte a pak do večera už byl vzhůru a najednou mi prospal celí den a noc a vzhůru byl tak celkově tři hodinky :nevim:.. Tak nevím jestli je to normální nebo se něco děje :|

Já si taky myslím, že to nic nebude. Minimálně bych mu však změřila teplotu a víc ho pozorovala, zda je ok. Za to nic nedáš.

• Citovat
  • Upravit
7907
21.4.13 07:11

Akorát si hlídej váhu. Pokud dobře přibírá tak je to ok. kamarádce prospala celé noci + hodně přes den, ale ona mléko neměla, Dcera neplakala, ale naopak byla moc spavá. Poznalo se to až u dr. Jinak je to běžné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.4.13 12:19

Zrovna dnes si u malé říkám to samé :) jsou jí dva měsíce, od začátku je taková nespavá, jak píšeš ty, spala i třeba jen hodku denně, večer řev dvě hodky, než usnula, v noci se budí každé 3 hodinky. Ted je tomu asi třetí den, kdy se zklidnila, ráno spí do osmi, v noci se teda fur budí na kojo, pak si chvilku hraje pod hrazdičkou a usne z toho, pak se nakojí a zase usne :think: a už třetí večer bez řevu, usíná u prsa, sice u ní musím třeba hodku ležet, ale neřve…furt na ní šahám, jestli nemá teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.4.13 12:31

Je to úplně normální, jak píšou holky UŽIVEJ, protože to zase přejde :lol: Mimča to tak holt maj, jednou nespí a pak to zase dohání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí