Jak venku zabavit roční, nechodící dítě?

9090
20.4.13 16:12

Jak venku zabavit roční, nechodící dítě?

Holky opět bych od vás potřebovala radu :) Malé bude 13 měsíců a poslední dobou dost bojujeme s pobytem venku. Když jdeme někam na procházku, tak to ještě jde ale jakmile kočár někde zastavím, nebo potřebuju třeba něco udělat na zahradě, tak je problém. Začne se vztekat, snaží se vylézt ven i když je „připoutaná“, nevydrží v klidu ani 10 minut. Dřív se tohle nestávalo, v kočárku bývala ráda. Je mi jasné, že by nejradši lítala venku sama ale jelikož ještě nechodí, tak si s tím nevím rady. Že by byla špinavá je mi celkem jedno ale ona neustále všechno ochutnává, takže nevím jak by to dopadlo. Jak jste tuhle situaci řešily vy? Nemáte tip na něco, co by ji venku mohlo zabavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
20.4.13 16:18

Dcera ma ted moc rada piskoviste. Sice uz je chodici, ale na piskovisti vydrzi sedet a prehrabovat se hodne dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.4.13 16:21

Do kočáru rohlík :mrgreen: Na sebe nepromokavé oblečení, vypustit do prostoru a stát za prdelkou a odpírat jí „dobrotky“ ze země, časem se naučí, že je to fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.4.13 16:22

Vypouštěla jsem lezoucí dítko na zahradu… pravda dnešní počasí na to moc není, ale to čtvrteční klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.4.13 16:24

@Petulinaxx pískoviště máme v plánu, to by ji určitě bavilo ale opět mám obavy z toho ochutnávání, ona je jak kyselina… :lol:

@Gladys jídlem ji občas zabavím, občas dostane křupku nebo ten rohlík ale nemůžu ji tím cpát pořád, i když ona by jedla pořád :D Asi to budeme muset zkusit, ona slovo „ne“ chápe velice dobře ale nerada ho slyší a natruc dělá nežádoucí věci dál :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.4.13 16:25

Ahoj,

řeším to samé. Málá má přesně rok, ještě nechodí a všechno si rve do pusiny. Máme velkou zahradu, tak bych taky potřebovala něco udělat. Dnes jsem jí vynesla ven ohrádku, dala jí tam deku, hračky a šla si po svém. Asi hodinu tam vydržela a byla docela spokojená (musela mě pořád vidět), ale pak už jí to přestalo bavit, takže aspoň tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.4.13 16:25

@j.a.n.i1 hodně nad tím přemýšlím ale moc se mi do toho nechce, bydlíme na vesnici, máme slepice, psa, semtam tu proběhne kočka, takže mám hrůzu z toho, co by kde ochutnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
20.4.13 16:28

Nejvíc v tom věku jsem uplatnila tu tříkolku s tyčí, malá sice už chodila ale moc toho neušla, seděla bavilo jí to, nebo jsme chodili na pískoviště, to že ochutná je normálka to udělalo snad každé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.4.13 16:36

@Verca1989 Tak my tedy máme akorát toho psa, ale nějak jsem to neřešila, stejně ochutná všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.4.13 16:37

Čím víc toho ochutná, tím bude odolnější:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.4.13 16:42

Taky máme skoro 13m nechodícího prcka, ve čtvrtek jsem mu dala tepláky, dala na trávu i do pískoviště, nejdřív uchutnával písek snad po těch mini kamínkách, a ke konci chtěl už po hrstech - samozřejmě jsem mu říkala že je to fuj a ruku má dávala pryč od pusy, marně, tak šel na trávu, tu kupodivu neochutnal, ale říkám si že aspoň bude mít dobrou imunitu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.4.13 16:52

Úplně v klidu ho nechám na trávě ať si ochutnává co chce. pokud tam nejsou bobky tak je mi to jedno.
v parku na hřišti snědl tolik kamínků a dřívek že pomalu nechtěl ani oběd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
20.4.13 16:58

Malej už teda trošku chodí, ale ne ještě plně jistě, ale taky vypouštím na zahradu. Máme psa, tak vždycky zahradu prolezu a sesbírám bobky (naštěstí jich tam není moc, fenula radši dělá potřebu mimo zahradu). A pak nechám malého lozit. Chodím teda spíš s ním, ale občas zvládnu něco i udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.4.13 17:41

Vypustit.. Nenervovat se.. Říkej si, že čím víc toho ochutná, tím bude zdravější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.4.13 18:21

Holky děkuju, asi to fakt moc hrotím ale po letošní zimě je zahrada v katastrofálním stavu, tak jsem se bála, všude je spíš bláto než tráva…asi zkusíme to pískoviště a hold budu muset přivřít oči, jinak se z ní zcvoknu :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí