Miminko nás opustilo...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5969
11.5.11 13:17
je mi jasné že je to větší bolest, já neměla sp ale zp po odberu plodovky nám zdravé mimisko zemřelo v pulce tehulkování,což už je taky rána,ale je mi jasné,že to bolí mnohokrát víc,když mimisko porodíš a ono zemře,už jsme to v rodině zažili a vím jak moc to bolí..jen jsem chtěla vyjádřit lítost,
Monjie píše: :cry: sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit :(((( :-( :cry: pardon za prispevekPříspěvek upraven 11.05.11 v 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
11.5.11 13:19
Monjie píše:
byron píše:
Sandra75 chtěla vyjádřit svou účast......Ještě jednou: přeji hodně sil, tohle prostě není fér......
ja pvim omlouvam se jak jsem to napsala, ale SP je asi jednodussi nez si projit peklem kdyz zemre dite po porodu :cry: :cry: :cry: :oops:

Je mi jasné, cos chtěla říct.....Já jsem nikdy neprořila ani to, ani druhé......a jsem za to vděčná. A je mi jasné, že kdo to neprožil, nedokáže si to asi představit…

Vždycky tyhle diskute nebo deníčky obrečím

• Citovat
  • Upravit
cher
11.5.11 13:19

je mi to strašně moc líto, přeji mnoho a mnoho sil. :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3337
11.5.11 13:22

Je mi to moc líto - tak jsem ti přála, aby byla malá v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Tohle by se stávat nemělo, moc mně to mrzí… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.5.11 13:23
SANDRA75 píše:
je mi jasné že je to větší bolest, já neměla sp ale zp po odberu plodovky nám zdravé mimisko zemřelo v pulce tehulkování,což už je taky rána,ale je mi jasné,že to bolí mnohokrát víc,když mimisko porodíš a ono zemře,už jsme to v rodině zažili a vím jak moc to bolí..jen jsem chtěla vyjádřit lítost,
Monjie píše: :cry: sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit :(((( :-( :cry: pardon za prispevek

Omlouvam, se vim o cem pisete take se nam to stalo me osobne v 25tt a ted nedavno v 8tt, ale clovek to bere lepe, nez kdyby to dite porodil… tedy ja to tak beru

Příspěvek upraven 11.05.11 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
11.5.11 13:23
taky jsem hodně citlivá a když čtu že se něco takového stane,pláču ..
byron píše:
Monjie píše:
byron píše:
Sandra75 chtěla vyjádřit svou účast......Ještě jednou: přeji hodně sil, tohle prostě není fér......
ja pvim omlouvam se jak jsem to napsala, ale SP je asi jednodussi nez si projit peklem kdyz zemre dite po porodu :cry: :cry: :cry: :oops:

Je mi jasné, cos chtěla říct.....Já jsem nikdy neprořila ani to, ani druhé......a jsem za to vděčná. A je mi jasné, že kdo to neprožil, nedokáže si to asi představit…

Vždycky tyhle diskute nebo deníčky obrečím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
11.5.11 13:24
BaraDolezal píše:
sthan píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Mam husi kuzi po celem tele :-(

Já též :cry: ..... a já jsem si před chvílí nalíčila řasy :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.5.11 13:24

to je mi strasne moc moc moc lito…to by se preci enmelo vubec stavat tohle,to je nespravedlive :cert: :cert: :cert: verim,ze te to moc boli..ani ennachazim slova,ktrea by vyjadrila muj soucit…jedine co mohu napsat je snad:,,uprimnou soustrast!!" a bud silna…vase holcicka na vas urcite hledi z nebicka.kutaleji se mi slzy po tvari,kdyz si uvedomim,jak strasne ted musis jako máma trpet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
11.5.11 13:25

:cry: :cry: :cry: Držte se,není nic strašnějšího než když zemře dítě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5969
11.5.11 13:25
neomlouvej se,já vím,že my ženy musime v životě překonat hodně překážek a být silné..a je mi moc líto,když se něco takového stane..protože tohle je krutý osud..
Monjie píše:
SANDRA75 píše:
Monjie píše: :cry: sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit :(((( :-( :cry: pardon za prispevekPříspěvek upraven 11.05.11 v 13:07
Omlouvam, se vim o cem pisete take se nam to stalo me osobne v 22tt a ted nedavno v 8tt, ale clovek to bere lepe, nez kdyby to dite porodil… tedy ja to tak beru, treba to maji nastavene jinak ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
11.5.11 13:26
Monjie píše:
Gladys píše:
http://t0.gstatic.com/images?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kim
9941
11.5.11 13:28

Janičko bolest, kterou právě prožíváte Vám bohužel nikdo zmírnit nemůže, a opravdu pomůže jedině čas.Všechna bolest musí jít ven. I přes všechno špatné jde život dál a já pevně věřím, že další miminko na sebe nenechá dlouho čekat. V nebíčku budete mít strážného andílka, který Vám další miminko pohlídá. Je mi to strašně líto. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.5.11 13:31

Janičko, moc na tebe myslím… Přeji Ti, aby přístě bylo všechno jak má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
11.5.11 14:04

Upřímnou soustrast :cry: Je to strašné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.5.11 14:06

Je mi to strašně moc líto.život je pěkná kurva,tohle se nemá stávat :cert: :cert: .Přeji at se s manželem dočkáte brzy zdravého miminka. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí