Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Monjie píše:sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit
![]()
![]()
pardon za prispevekPříspěvek upraven 11.05.11 v 13:07
Monjie píše:byron píše:ja pvim omlouvam se jak jsem to napsala, ale SP je asi jednodussi nez si projit peklem kdyz zemre dite po porodu
Sandra75 chtěla vyjádřit svou účast......Ještě jednou: přeji hodně sil, tohle prostě není fér......![]()
![]()
![]()
Je mi jasné, cos chtěla říct.....Já jsem nikdy neprořila ani to, ani druhé......a jsem za to vděčná. A je mi jasné, že kdo to neprožil, nedokáže si to asi představit…
Vždycky tyhle diskute nebo deníčky obrečím
Je mi to moc líto - tak jsem ti přála, aby byla malá v pořádku
Tohle by se stávat nemělo, moc mně to mrzí…
![]()
SANDRA75 píše:
je mi jasné že je to větší bolest, já neměla sp ale zp po odberu plodovky nám zdravé mimisko zemřelo v pulce tehulkování,což už je taky rána,ale je mi jasné,že to bolí mnohokrát víc,když mimisko porodíš a ono zemře,už jsme to v rodině zažili a vím jak moc to bolí..jen jsem chtěla vyjádřit lítost,Monjie píše:sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit
![]()
![]()
pardon za prispevek
Omlouvam, se vim o cem pisete take se nam to stalo me osobne v 25tt a ted nedavno v 8tt, ale clovek to bere lepe, nez kdyby to dite porodil… tedy ja to tak beru
Příspěvek upraven 11.05.11 v 13:27
byron píše:Monjie píše:byron píše:ja pvim omlouvam se jak jsem to napsala, ale SP je asi jednodussi nez si projit peklem kdyz zemre dite po porodu
Sandra75 chtěla vyjádřit svou účast......Ještě jednou: přeji hodně sil, tohle prostě není fér......![]()
![]()
![]()
Je mi jasné, cos chtěla říct.....Já jsem nikdy neprořila ani to, ani druhé......a jsem za to vděčná. A je mi jasné, že kdo to neprožil, nedokáže si to asi představit…
Vždycky tyhle diskute nebo deníčky obrečím
BaraDolezal píše:sthan píše:Mam husi kuzi po celem tele
http://www.youtube.com/watch?…
Já též
..... a já jsem si před chvílí nalíčila řasy
![]()
to je mi strasne moc moc moc lito…to by se preci enmelo vubec stavat tohle,to je nespravedlive
verim,ze te to moc boli..ani ennachazim slova,ktrea by vyjadrila muj soucit…jedine co mohu napsat je snad:,,uprimnou soustrast!!" a bud silna…vase holcicka na vas urcite hledi z nebicka.kutaleji se mi slzy po tvari,kdyz si uvedomim,jak strasne ted musis jako máma trpet
![]()
Monjie píše:SANDRA75 píše:Omlouvam, se vim o cem pisete take se nam to stalo me osobne v 22tt a ted nedavno v 8tt, ale clovek to bere lepe, nez kdyby to dite porodil… tedy ja to tak beru, treba to maji nastavene jinak ..
je mi jasné že je to větší bolest, já neměla sp ale zp po odberu plodovky nám zdravé mimisko zemřelo v pulce tehulkování,což už je taky rána,ale je mi jasné,že to bolí mnohokrát víc,když mimisko porodíš a ono zemře,už jsme to v rodině zažili a vím jak moc to bolí..jen jsem chtěla vyjádřit lítost,Monjie píše:sandro ono je neco jineho SP a neco jineho dite donosit a porodit
![]()
![]()
pardon za prispevekPříspěvek upraven 11.05.11 v 13:07
Janičko bolest, kterou právě prožíváte Vám bohužel nikdo zmírnit nemůže, a opravdu pomůže jedině čas.Všechna bolest musí jít ven. I přes všechno špatné jde život dál a já pevně věřím, že další miminko na sebe nenechá dlouho čekat. V nebíčku budete mít strážného andílka, který Vám další miminko pohlídá. Je mi to strašně líto.
![]()
Janičko, moc na tebe myslím… Přeji Ti, aby přístě bylo všechno jak má být…
Je mi to strašně moc líto.život je pěkná kurva,tohle se nemá stávat
.Přeji at se s manželem dočkáte brzy zdravého miminka.
![]()