Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jani i já jsem četla tvou diskuzi a myslela jsem si, že to dopadne dobře..je mi to strašně líto..přeju vám hodně síly a už jen všechno dobré
![]()
Je mi to moc líto
![]()
Posílám hodně síly a brzo novou naději a radost v podobě nového miminka ![]()
Jani je mi to moc moc líto.Držte se.Vyplakej se a bude ti o něco lépe.Až čas rány zahojí.A přeji,aby si měla brzy zdravé miminko. ![]()
Moc mě mrzí co Vás potkalo moc dobře vím jak Vám je nám zemřela holčička,když jí bylo 5 let, od narození si toho moc vytrpěla,byla hodně nemocná až to prostě nezvládla. Není nic horšího než přežít vlastní dítě
Je to už 3,5 roku co nás opustila a ujišťuju Tě,že to bolí pořád a bolet to taky bude. Celý život si tuhle ztrátu člověk nese v sobě. Ale jednoho dne se s tím prostě naučíš žít. Mě se to povedlo a i když není den,abych si na moji holčičku nevzpomněla,mám zase důvod žít. Mám krásnou a zdravou půlroční holčičku. Moc Ti přeju aby se Vám to taky podařilo!!!
![]()
Omlouvám se za anonym,ale je to pro mě moc osobní a bolavé téma.
To mi strašně moc mrzí
. ten malinkej andílek už ale nedovolí aby se stalo neco strašnýho bude vás navždy ochranovat. Hodně sil přeju
![]()
Janičko velice mně to mrzí,buď silná… Doufám že co nejdříve se budeš moci těšit ze zdravého miminka
z celého srdíčka ti to přeju.
Po přečtení tvého příspěvku jsem si uvědomila jaké jsme měli štěstí. Měla jsem smolkovou plodovou vodu,na pupeční šňůře uzel a malá měla ještě šňůru omotanou kolem krku. ![]()
Je mi líto co se Vám stalo, přeji, aby jste brzy drželi v náručí další miminko a štěstí stálo na Vaší straně
Janicko, cetla jsem tvou diskusi pred dvema dny a verila, ze to mala zvladne…
ktery na vas bude dohlizet a urcite se zaslouzi o to, abyste se brzy dockali dalsiho miminka. 

Ted je z ni andilek
Drz se, ztrata ditete je to nejhorsi co se muze matce stat a stavat by se to nemelo.
Preji hodne sil