Miminko nechce pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
miminko nechce pít
Ahojky můj chlapeček je už dvakrát denně na příkrmech, ale nechce pít nic, kromě MM. Zatím jsem zkoušela jen vodu a neslazené čaje. Mám ještě počkat, nebo zkusit granulované slazené čaje? Máte někdo podobný problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U takhle malého miminka určitě ještě počkej. Granulované čaje rozhodně nezkoušej ani mu to nepřislazuj, má dost času. Tak mu prostě trochu rozřeď příkrmy a bude mít tekutin dost. Zkoušej a on na to časem přijde, teď je ještě malinký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, my jsme s tímto měli, také velké problémy…dokavaď jsem kojila, tak nepil nic jiného a když začal pít sunar, tak to byl jeho jediný přísun tekutin…příkrmy jsem mu dělala hoodně řídké a kontrolovala jsem mu plenky, jestli jsou dostatečně počůrané a byly, tak jsem to neřešila a říkala si, že kdyby měl žížu, tak se napije…až jsem začala dávat sůši a rohlík, tak jsem mu to dávala samozřejmě zapít a tak se naučil bumbat…nejprve pil z lehve od Aventu a prníček s pítkem odmítal, teď už umí pít sám a to z hrnečku…byla to otázka 3m a chtělo to pouze trpělivost a neustálé nabízení lahvičky…dávala jsem mu různé druhy čajíků, vodu, granulované čaje…to už pak poznáš sama co mu nejvíce bude chutnat ![]()
držíme palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Piti zatim nepotrebuje, ale jde o to „naucit“ ho pit. Ja to do cca 9 mesicu neresila a ted mame trosku problem, Zuzi nepije porad, proste neni zvykla. Takze po kazdem jidle nabizim, davam hrnecek, lzickuju atd.
Takze muj nazor je cim driv si zvykne a nauci se z neceho pit, tim lip
Temer rocni dite plivajici vsecky mozne hrnecky pak bohuzel neni to prave ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když stále pít nebude, zkus čaje ČAJÁNEK, jsou slazené pouze laktozou, což je mléčný cukr…granul. čaje HIPP? Sunárek a podobně mají už i sacharozu a glukozu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit