Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky jsem hotová. Od včerejška mi malá(2m) nechce žádné UM. NUtrilon plive, Bebu plive, Sunar plive. Babydream plive, babylove plive. Brečí hlad má, ale prostě mic. Už jsem hotová. Celou dobu pila babydream. Chutnalo jí. Ale včera si sotva cucla a hned se vzpírala rukama. Tak sem postupně zkoušela i ty ostatní a nastejno jen si cucla hned to plive. Myslela jsem teda že ráno už bude v pohodě, ale opakuje se to ve stoličce měla malinkej hlen s troškou světlé krve ale tak cca milimetr. Jsem hotová. K doktorce pojedu ale chci se jen zeptat. Jo porodní váha je 1900g a včera na kontrole už má 4500g tak mi řekněte je to normální?
Nemůže na ní lézt nějaká nemoc? Syn mi odmítal UM, i když měl dostat jen rýmu.
Asi to víš, ale hlen s krví naznačuje velkou pravděpodobnost alergie na kravskou bílkovinu. Dávala jsi alespoň HA? Může ti to odmítat, protože má při jeho pití okamžitě bolesti bříška. Aspon tak to měla moje starší holka. Skončili jsme na neocatu. Takže uvidíš co mudr…
Nevím nos má suchej. Myslela js že je to kapkama baby calm. Ale to jsem dala večer. Kakaj krásně.
Jo na to už jsem přišla, ten hlen a krev. Tady na vesnici v lékárně HA nemaj. Ale o půl dvanácté jedu k dr tak ve městě koupím. Zrovna usla, ale je to přerušovaný spánek kroutí se, a rozhazuje ručičkama.
Ahojky prosim potrebuji pomoci syn ma 3mesice a je na UM ale na normalni mleko je asi alergik jeste jsme nezjistili presne na co tak jsme zkusili hypoalergeni trosku vypije ale pak uz se vzpira a nechce a cuca si rucku jak mu to donutit jist? Po normalnim mlece se zase osype a skrabe se