Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nas 5-mesicni brouček nesnese když na na sobě mikinu a čepici na hlavě. Rve jak tur az se uplne zalyka. Pokud nespi v kočárku nedá se s nim ani nikam jet protože to je rev neskutecnej. Jen co ho doma svliknu do bodycka je zase veselej. Mate to někdo taky tak? Přejde to s věkem? Vůbec nevím co s nim budu dělat v zimě…
Ne to urcite ne. At mu dam jakoukoli vrchní vrstvu a něco na hlavu je hned krik. A zatím ho jeste mic nenabaluji tak horkem to byt nemůže ![]()
@janina022 ahoj.Můj malém taky hulaka kdyžho oblikam ale spis asi proto ze vví ze bude muset do kočárů, to nesnáší, věčne věží kočár a maléhov rukach. Uklidní se az kkdyž zjistí ze pojede autem. Nemůže to byt třeba taky ono? Když rikas ze v kočáře řve?
@janina022 můj se vždy v kočáru tolik vrtí, dokud mu čepici nesundám - nemá ji rád na spaní.. v šátku, v autosedačce - v pohodě. V kočáru řev jak tygr, musím mu ji sundat.. ![]()
Ja mám něco podobnyho. Ale u 6týdenní. Jakmile dám cepicku tak ječí. Teď to řeším fusakem i do autosedacky, ale jak v zimě to netuším.
Doufám, že to do zimy třeba přejde
. Aleasi prostě zvykat no.
Nebo když sama pozná, že ji je zima
.
Náš malej řve jak Tarzan když ho oblíkám.. ale jak už je oblečenej, je klid
čepice mu nevadí a být v kočáře taky ne. Je hodnej jak v kočáře tak v nosítku, ale to oblíkání je u nás jak kdybych ho doma týrala ![]()
@Erkata ta cepka a rvani prejde, nase to delala do 4.mesice, vitr foukal jak blazen a nesnesla cepku, ted uz mame 5.mesicu a uz dobry!!Ted ji oblecu a uz si zvyka ale uplny prcek katastrofa!!!
Jenže u nás je to čím dál tím horší
Při oblékání ani moc neřve, ale jak je oblečený, katastrofa. Je v klidu jen když ho chovám. Jakmile ho doma položím na deku, je řev. V kočáru to samé, dokud neusne. Občas zabere když ho dám na bříško. Přijdeme z procházky domů, položím ho a zase řev. Sundám mu oblečení a je spokojený. Včera bylo krásně, tak jsme jeli ven jen v bodýčku a bez čepičky a byl spokojený jako želva… Stejně tak oblečený řve i v autosedačce, když má jen body je spokojený. No nevim, snad z toho vyroste…
Můj téměř roční má rád zimu, když je mu teplo pláče. Já v mikině, on v krátkém rukávu
- třeba dnes venku. Většina lidí v bundách a mé mimčo vkrátkém
Čepičku nesnese od narození i kapucka je problém, ale občas ji akceptuje. Pořád slyším, a kde má čepičku? Třreba jednou pochopí, zimu zatím neřeším, nějak bylo nějak bude.
Dvouleťačka a to samé - čepice je zločin proti lidskosti a bundo osobní útok na její intgritu a důstojnost. Vypravit se ven znamená předvést divadlo, na poslech ne nepodobné týrání dětí, pak se jdu převléct po druhé já, protože mě souboj vyčerpá, a já jsem zpocená až na…a z bytu vyjdou dvě dámy, jedna se zářivým úsměvem a drůhá na pokraji nervového zhroucení.
Pokud z ní bude striptérka, budu si nárokovat podíl na zisku ![]()
@Hr4sek22 píše:
Náš malej řve jak Tarzan když ho oblíkám.. ale jak už je oblečenej, je klidčepice mu nevadí a být v kočáře taky ne. Je hodnej jak v kočáře tak v nosítku, ale to oblíkání je u nás jak kdybych ho doma týrala
@a12 Náš malej se dnes koupal, pak dělal nahulatej blbosti na posteli, vrtěl se, převaloval, pištěl, házel nohama.. strašná sranda, a jak viděl, že držím v ruce pyžámko, začal „nadávat“ a brečet.. cíťa
ale jakmile byl v pyžamu, hned byl klid ![]()