Miminko pláče na návštěvě

64
12.9.23 06:21

Miminko pláče na návštěvě

Ahoj, máme 3,5 měsíčního chlapečka, který je strašně hodný, pořád se směje a vykládá, ani nevíme, že nějaké dítě vůbec máme.
Jenomže, když jedeme na návštěvu k mým rodičům, je to katastrofa. Jakmile se porozhlédne po baráku, tak začne hystericky řvát, že ho neutěším ani já. Dokáže řvát klidně i hodinu v kuse, zkoušíme ho dát do kočáru, ale pořád řve, zkouším s ním chodit po baráku, taky řve. A pak ho dáme ven do kočárku a on jakoby si oddychne a je v pohodě. Mám svoje rodiče blízko, tak chci, aby se vidali častěji.
Můj tchán a tchyně ti jsou daleko, ale když k nim přijedeme na víkend, tak malý je v klidu jako doma. Tak nechápu, co mu vadí u mých rodičů. Napřed jsem si myslela, že se bojí mé mamky, protože si ho moc všímá a on je takový samotář, jenomže včera mamka na něj ani nepromluvila a už zase řev. Když k nám mamka přijde je úplně v pohodě. Pořád nad tím přemýšlím, co mu vadí. Jediné, co mě napadlo, jestli mu vadí třeba nízké stropy, že má třeba klaustrofobii, my doma a tchánovci máme vysoké stropy. Fakt nevím, už nic mě nenapadá :( nevíte, čím by to ještě mohlo být? Už jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4966
12.9.23 06:43

Něco mu vadí na tom domě. Nějaká jiná vůně, teplo, chladno, klidně i ten stísněný prostor. Ať chodí rodiče k vám. Moje dcera taky jedinou návštěvu domu mého bratra proplakala. Jen co jsme sedli do auta, přestala a byla úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
12.9.23 06:44

Pokud to máte blízko, tak buďte doma a rodiče ať chodí na návštěvu k vám. Asi bych takhle malé miminko nenechala tak dlouho brečet… Ono se to časem změní. Jinak netuším, co by mu mohlo vadit. Možná ty stropy, možná nějaké uspořádání domu nebo tam jsou magnetické zóny a dítě je na ně extrémně citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
12.9.23 06:46

Nemají psa/kočku/křečka? Nejsou kuřáci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 06:47
@nozu píše:
Pokud to máte blízko, tak buďte doma a rodiče ať chodí na návštěvu k vám. Asi bych takhle malé miminko nenechala tak dlouho brečet… Ono se to časem změní. Jinak netuším, co by mu mohlo vadit. Možná ty stropy, možná nějaké uspořádání domu nebo tam jsou magnetické zóny a dítě je na ně extrémně citlivé.

No to jsme si s mamkou taky říkaly o magnetických zónách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 06:48
@Sisika9 píše:
Nemají psa/kočku/křečka? Nejsou kuřáci?

Mají psa i kočku, ale na psa je zvyklý máme taky doma psa a taťka je kuřák, ale když ví že máme přijet, tak nekouří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
12.9.23 06:51

Na to nepřijdete, protože on vám to neřekne :D a az bude větší, tak si to nebude pamatovat. Omezila bych pobyt u rodicu na kratší dobu (ale zase se tomu úplně nevyhýbala) a ono se to jednou zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
12.9.23 06:51
@AAnnyys píše:
Mají psa i kočku, ale na psa je zvyklý máme taky doma psa a taťka je kuřák, ale když ví že máme přijet, tak nekouří

Jen když ví, že máte přijet? Vždyť to je pak nasáté v celém bytě :roll: to se mimču nedivím, teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 06:53
@Sisika9
@Sisika9 píše:
Jen když ví, že máte přijet? Vždyť to je pak nasáté v celém bytě :roll: to se mimču nedivím, teda :lol:

Možné to je mě to taky vadí, tak se taky médiím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 06:54
@AAnnyys píše:
@Sisika9Možné to je mě to taky vadí, tak se taky médiím :lol:

Nedivím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
12.9.23 06:55
@AAnnyys píše:
@Sisika9Možné to je mě to taky vadí, tak se taky médiím :lol:

Jee tak jestli kouří v bytě, tak je to asi jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 06:57
@majuska852 píše:
Jee tak jestli kouří v bytě, tak je to asi jasný

Vy jste na to asi kápli, to by mě asi nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
12.9.23 07:03
@AAnnyys píše:

Ještě mě napadlo, že třeba psa méně koupou a nebo má jiné chlupy než ten váš. On i kočičí záchod dokáže být dost cítit. A nebo naopak vystřikali byt desinfekcí a osvěžovači vzduchu a to dokáže byt smad ještě horší, ale pokud tam otec kouří, tak je to asi jasné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
12.9.23 07:08
@AAnnyys píše:

Můj děda taky kouřil v bytě a i když už od roku 2011 nežije a byt se vymaloval, tak to v tom bytě pořád smrdí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.23 07:17
@Sisika9
@Sisika9 píše:
Ještě mě napadlo, že třeba psa méně koupou a nebo má jiné chlupy než ten váš. On i kočičí záchod dokáže být dost cítit. A nebo naopak vystřikali byt desinfekcí a osvěžovači vzduchu a to dokáže byt smad ještě horší, ale pokud tam otec kouří, tak je to asi jasné :nevim:

No pes má úplně jiné chlupy než ten náš, koupou ho tak 1 za 3 měsíce kvůli stříhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí