Bolestivé plyny u miminka

2.4.21 19:52

Miminko prdiky

Ahoj holky potřebuji poradit jsou nám 2mesice malá prdí celej den kroutí a pláče u toho, ze spaní se budí bolestí. vím ze je lepší když mimi prdí ale pláče u toho bolesti )Nevíte někdo jak ji pomoc? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3258
2.4.21 19:57

Cvičit nožkama, nahřívat bříško, zkusit nějaké kapičky (třeba Espumisan), nosit v klubíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.4.21 19:57

Ach, ten matersky plural… :roll:

Rektalni rourku jsi zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.4.21 20:10

@HelenaRozarie jsou ji, ne? Nebo tobě jsou taky 2 měsíce? Jinak rektalni rourka je nejlepší, pak nahrivaci pytlík, kapky, nošení v šátku, na tygříka atd.. Možnosti je moře, na každé mrne platí něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
2.4.21 20:15

Při přebalování cvičit s nozkama a masírovat bříško po smeru hodinových ručiček a nechat chvíli nahatou aby si pokopala nohama, nahrivat bříško (polštářek s peckami, ryze nasypana do ponožky), nosit na tygrika a v klubicku, zkusit nahatou podržet nad umyvadlem v klubicku, dávat na břicho. Kapičky vyzkoušet jaké pomůžou(u nás BabyCalm), začít dávat probiotika (např Biogaia) a když nic nepomáhá s klidem použít rektalni rourku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.21 20:52

@martina.se Není to snad jedno jak sem to napsala? Já se tu prosila o radu a né o to jak mám co napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.21 20:56

@LucEm díky za radu, skusim ji podržet u toho umyvadla, kapky jsem skousela snad všechny ale podle toho co jsem četla tak ty kapky jsou aby prdely ale ona prdí pravě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
3.4.21 08:40
@HelenaRozarie píše:
@LucEm díky za radu, skusim ji podržet u toho umyvadla, kapky jsem skousela snad všechny ale podle toho co jsem četla tak ty kapky jsou aby prdely ale ona prdí pravě hodně.

Tak bych určitě zkusila ty probiotika/laktobacily upravují střevní mikrofloru měly by na tohle pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí