Miminko ráno nemá hlad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miminko ráno nemá hlad
Ahoj,
nás syn (6m) ráno odmítá jist, flašku mlíka má v noci jenom mezi 3-4. hodinou. Ráno ovšem nemá hlad, mlíko nechce vůbec a příkrmu sní (po dohodě s dr. dáváme jogurt) cca 60g. Přes den jinak nemá problém sníst 150-200g.
Máte to tak taky někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to dítě, ne krmná husa
Tak si dá jídlo později, až bude hlad mít, ne? Nevidím v tom problém. Nebo ty každodenně přesně dodržuješ časy jídla tak, „jak by se mělo“? Anebo jíš, když máš hlad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíš a naše 7měsíční je kojená a příkrmu sní pár lžíček…jogurt ještě nejí
- Citovat
- Upravit
@vedma007 píše: Více
Já vím, jenom mi to přišlo divný. Ale asi to noční mléko ještě pomalu tráví.
Jinak přes den jí jak hodinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
On je na UM od narození, měsíc jsem odsavala, ale prostě se nezadarilo. Příkrmy jsme začali brzo. Přes den mléko nechce, takže ho má jenom 2× denně, tak proto nám doporučila doktorka dávat jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V kolik vstává?
asi bych ti využila (to že nechce) na chvilku pro sebe. Pak to zkusila znovu. Nebo zkus nabídnou něco jineho
. Banán třeba, přesnídávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
On právě nechce nic, vstává cca v 6, jídlo nechce ani v 7, to si chce ještě jít lehnout, pak spí cca 45 minut. Cca v těch 7 právě do něj dostanu tu menší porci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A on nějak neprospívá nebo proč je potřeba to řešit? Proč se nemůže najíst až po tom spánku v sedm?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
To ne, spíš je mi blbý ho dát spát bez jídla. Přes den spí jenom v kočárku… Zkusím ho tam dát bez jídla
Ale jo, asi to moc řeším…chtěla jsem spíš vědět, jestli to tak někdo taky má nebo si ten náš zase vymejšlí. On i s porodem si počkal na hezky datum a čas (10.10. ve 20:00)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI píše: Více
Půl kelímku jogurtu není pro šestiměsíční mimino „menší porce“. Celý ho někdy nesní ani moje desetiletá dcera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u něj to tak je, když mu to dám v jinou denní dobu, tak toho dá 150g s přehledem. Ono taky 6 měsíců by mu moc lidí netipovalo. Přesně na 6 měsících měl 9kg a 73cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI píše: Více
U nás se snídá kolem 9. Jestli pak ji normálně. Jsou lidé, kteří nesnidaji. Některé děti její až ve školce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám spíš problém s tím, že ho do toho tlacim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
Aha, dobře. Tak aspoň se nebudu cítit jako krkavci máma, že mu nedam ráno najíst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit