Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Katka86 píše:Irisska píše:No a co ti doporučili?že máš začít s příkrmama,jo?A kaši si třeba zkoušela?No snad se malá rozpapá
no, než jsme se dostali do nemocnice, tak jsem měsíc plně kojila a málá krásně prospívala a hodně papala, vytáhla i 180ml, pila obrovské dávky, jo to byla pohoda)
Bohužel po té nemoci a všem okolnostem se už nechytla a i přesto, že jsem před dva měsíce odstříkávala, jak blázen, alespoň jsem měla velké zásoby a ještě měscí a půl jsem dávala odstříkané, pak bohužel už jsem mléko neměla, takže malá je na speciálním, hnusném mléku Neocate
příkrmy, ale je to peklo, kaši mi na gatsru neříkal, tu bych chtěl později :/
soldi píše:
ahoj. fuuuj, uz som sa bala, ze som sama, co ma doma sedmospaca![]()
maly (7mesiacov) mi v noci spi 13 hodin bez prebudenia (18:00-7:00), doobeda dalsiu hodinu a poobede este 3.
a papkac je tiez riadny. na obed da 350, na olovrant jogurt, vecer kasu- 550ml!!!
ma to svoje vyhody, ale aj nevyhody. musim presne dodrziavat jeho spaci rezim, inak beda![]()
a okrem toho ho este aj kojim. proste extrem
jéé tobě hezky papá, to závidim ![]()
To moje mládě takhle spalo ještě v 8-9 měsících.Taky jsem si říkala,jestli je to v pořádku.
Ale jak už to s dětmi bývá,za dne na den změna,pak přes den přestal spát úplně a v noci to taky nestojí za nic…
Jo a mimochodem,můj tchán říkával-kdo spí,ten obědvá ![]()
Ahoj maminky, naše malá taky patří mezi spáče:-) Přes den spí tak okolo těch 6 hodin. Večer usne v 10 a spí až do osmi. Takže se dá říct, že mám čas na všechno. Úklid,vaření,spánek,čas na manžela a na sebe:-) Jen se hrozím toho,až se to všechno změní. Hold takové je mateřství.Plné změn:-)
Mojej malej bude uz 8 mesiacov a cez den spi kazde 2 hodiny okolo 40 min…niekedy aj 1.5hod…na jej vek je to dost
, ale mne to nevadi ![]()
Irisska píše:
ahoje maminky,
moje malá za pár dní 6M, hodně spinká, stále ještě po každém jídle a někdy i přes dvě hodiny.
Chtěla jsem se zeptat, máte to taky někdo, tak?
taky zavidim
male bude 7 tydnu a spanek pres den teda nic moc ![]()
Ivoka píše:
To moje mládě takhle spalo ještě v 8-9 měsících.Taky jsem si říkala,jestli je to v pořádku.
Ale jak už to s dětmi bývá,za dne na den změna,pak přes den přestal spát úplně a v noci to taky nestojí za nic…Jo a mimochodem,můj tchán říkával-kdo spí,ten obědvá
tak to u nás bohužel neplatí ![]()
Irisska píše:tak to u nás bohužel neplatí
To ber jen přeneseně,jako,že sílí ![]()
Ivoka píše:Irisska píše:tak to u nás bohužel neplatíTo ber jen přeneseně,jako,že sílí
Jo, tak to té síly holka potřebuje
![]()
Ahojky tak mala je na UM a spi od 19:45 vecer do 8:30 rano v kuse bez zbuzeni prez den spi od 11h do 14:00 v kuse a po kazdem jidle ma mimimalne pul hodky kdyz jsme pryc tak i hodku po jidle hrozny spac
ma ted 5m