Miminko spáč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
8.12.11 11:38
Katka86 píše:
Irisska píše:
no, než jsme se dostali do nemocnice, tak jsem měsíc plně kojila a málá krásně prospívala a hodně papala, vytáhla i 180ml, pila obrovské dávky, jo to byla pohoda :o)
Bohužel po té nemoci a všem okolnostem se už nechytla a i přesto, že jsem před dva měsíce odstříkávala, jak blázen, alespoň jsem měla velké zásoby a ještě měscí a půl jsem dávala odstříkané, pak bohužel už jsem mléko neměla, takže malá je na speciálním, hnusném mléku Neocate
No a co ti doporučili?že máš začít s příkrmama,jo?A kaši si třeba zkoušela?No snad se malá rozpapá :?

příkrmy, ale je to peklo, kaši mi na gatsru neříkal, tu bych chtěl později :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.12.11 11:38
soldi píše:
ahoj. fuuuj, uz som sa bala, ze som sama, co ma doma sedmospaca :mrgreen:

maly (7mesiacov) mi v noci spi 13 hodin bez prebudenia (18:00-7:00), doobeda dalsiu hodinu a poobede este 3.
ma to svoje vyhody, ale aj nevyhody. musim presne dodrziavat jeho spaci rezim, inak beda :roll: :P

a papkac je tiez riadny. na obed da 350, na olovrant jogurt, vecer kasu- 550ml!!! 8o a okrem toho ho este aj kojim. proste extrem :P

jéé tobě hezky papá, to závidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.12.11 11:41

To moje mládě takhle spalo ještě v 8-9 měsících.Taky jsem si říkala,jestli je to v pořádku.
Ale jak už to s dětmi bývá,za dne na den změna,pak přes den přestal spát úplně a v noci to taky nestojí za nic…

Jo a mimochodem,můj tchán říkával-kdo spí,ten obědvá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 11:46

Ahoj maminky, naše malá taky patří mezi spáče:-) Přes den spí tak okolo těch 6 hodin. Večer usne v 10 a spí až do osmi. Takže se dá říct, že mám čas na všechno. Úklid,vaření,spánek,čas na manžela a na sebe:-) Jen se hrozím toho,až se to všechno změní. Hold takové je mateřství.Plné změn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.12.11 11:46

Mojej malej bude uz 8 mesiacov a cez den spi kazde 2 hodiny okolo 40 min…niekedy aj 1.5hod…na jej vek je to dost :), ale mne to nevadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
8.12.11 12:17
Irisska píše:
ahoje maminky,
moje malá za pár dní 6M, hodně spinká, stále ještě po každém jídle a někdy i přes dvě hodiny.
Chtěla jsem se zeptat, máte to taky někdo, tak? :mrgreen:

taky zavidim ;) male bude 7 tydnu a spanek pres den teda nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.12.11 13:27

No, jestli se to změní, tak to bude asi trochu šok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.12.11 13:28
Ivoka píše:
To moje mládě takhle spalo ještě v 8-9 měsících.Taky jsem si říkala,jestli je to v pořádku.
Ale jak už to s dětmi bývá,za dne na den změna,pak přes den přestal spát úplně a v noci to taky nestojí za nic…Jo a mimochodem,můj tchán říkával-kdo spí,ten obědvá :palec:

tak to u nás bohužel neplatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.12.11 14:07
Irisska píše:tak to u nás bohužel neplatí :mrgreen:

To ber jen přeneseně,jako,že sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.12.11 14:17
Ivoka píše:
Irisska píše:tak to u nás bohužel neplatí :mrgreen:
To ber jen přeneseně,jako,že sílí :palec:

Jo, tak to té síly holka potřebuje :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.11 19:21

Ahojky tak mala je na UM a spi od 19:45 vecer do 8:30 rano v kuse bez zbuzeni prez den spi od 11h do 14:00 v kuse a po kazdem jidle ma mimimalne pul hodky kdyz jsme pryc tak i hodku po jidle hrozny spac :D :D :D ma ted 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí