Miminko - Usínání u prsu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Miminko - Usínání u prsu
Ahoj,
našemu malému byl teď měsíc a posledních pár dní mi usíná na prsu, ale už třeba po 3min krmení. Musím ho pořád budit, aby papal. Jsem z toho nějaká špatná. Měl jste to někdo taky tak? V noci se budí na krmení sám, ale stejně mi u toho zas začne usínat. Dřív mi tohle nedělal.
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mně miminko taky usínalo na prsu, neviděla jsem důvod mu bránit
Hlady neumře, až bude mít zase hlad, tak se vzbudí a zase nakojíš. Nevidím důvod miminko budit, byla jsem ráda, že ho takhle jde uspat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me spal na prsu klidne i tri hodiny dvakrat za den. Sem si nedosla ani na zachod
ze zacatku jsem z toho byla vyrizena, ale pak sem se s tim srovnala, protoze jinak nespal a ocividne to prso a ten kontakt potreboval. Zacala jsem se u toho ucit spanelsky abych ten cas nejak vyuzila a byli jsme spokojeny oba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, taky mi malá často usne u prsu, pak za chvilku se vzhůru a řve že chce jist. Zatím se v ní vůbec nevyznám, má 12dni, tak věřím, že se to časem zlepší. Nevím jestli jí častým kojením nezpůsobim koliku nebo tak. Všude se člověk dočte něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simonea11 neboj, častým kojením koliky nezpůsobíš, ale je fakt, že někdo ještě občas takové blbosti tvrdí. Máš opravdu malinké miminko, tam je časté kojení úplně přirozené. Já ze začátku kojila někdy i co 10 minut, fakt furt, a postupně se to ustálilo. Miminko ví nejlíp, kdy má hlad a kdy potřebuje jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit