Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:
a co chces slyset???![]()
![]()
![]()
![]()
co si otom mysli osttani lid ktere neznam
Já bych řekla,že to co si myslíme o tom,že má mimi jako 17 ti letá.No já s tím problém nemám a proč taky.Pokud se o něj stará tak jak má.tak jenom dobře.Jinak mám kamarádku,neviděla jsem ji od narození malého - 7 let,bylo jí tehdy 14.A od té doby má ty děti 3.
klarka17 píše:Anonymní píše:co si otom mysli osttani lid ktere neznam
![]()
![]()
![]()
promin, ale takhle to vypada, ze chces, aby ti vsichni chvalili, jak jsi skvela mlada maminka atd… a to se mi nelibi ![]()
Já taky nevidím problém s věkem - sice nedoporučují
, ale věřím, že se taková holka dokáže postarat..
Nakonec naše mámy nás měly většinou okolo 18, tak ten jeden rok, sem tam nic nespasí…
Já měla holčičku, když mi bylo 33 a taky je to můj miláček a starám se o ní, jako o vlastní
Je hrozně šikovná, už papá a sama i chodí.
Co si o tom ostatní myslíte????
Anonymní píše:
Já měla holčičku, když mi bylo 33 a taky je to můj miláček a starám se o ní, jako o vlastníJe hrozně šikovná, už papá a sama i chodí.
Anonymní píše:klarka17 píše:promin, ale takhle to vypada, ze chces, aby ti vsichni chvalili, jak jsi skvela mlada maminka atd… a to se mi nelibiAnonymní píše:co si otom mysli osttani lid ktere neznam
![]()
![]()
![]()
Anonymní píše:
Já měla holčičku, když mi bylo 33 a taky je to můj miláček a starám se o ní, jako o vlastníJe hrozně šikovná, už papá a sama i chodí.
tohle už je stranda ne , beru že jsi měla ditě ve 33letech a nějak nechapu souvislosti
Zakladatelka chtěla asi znat nazor jinych lidí na to že má ditě takto brzo
Já si myslím, že samochvála smrdí a nevím, nikdy jsem neměla pocit, že bych se měla někde vychloubat, že se starám dobře o dceru. Je to tvoje povinost!!! ![]()
Anonymní píše:Šikulka
Já myslím, že by ses měla vrátit hlavně do školy ![]()
JInak, pokud se staráš o dítě zodpovědně, je mi jedno, kolik komu je.
spíš si mylím, že zakaldatelka chtěla upozornit na to, že neni pravidlem, tže mladá holka - puberťačka, snad se neurazíš, se dokáže postarat..
Většina si myslí, že tak mladé holky strčí dítě rodičům a nebo se spíš věnují sobě než dítěti…
Tak jinak chválím, že se tak stará, ale určitě souhlasím, že je to už tvoje povinnost, a co napsat, jen tak dál a ať jste zdraví
Hm, co uz… Tak se starej pekne dal.
Skoda jen, ze jsi nejdriv nedokoncila skolu a nenaucila se poradne psat…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mam syna narodil se mi v necelic 17 letech v 16 se mi narodil syn Matyasek a pred par dny mi bylo 17.Mysli si ze na veku nezalezi a z nejsem jedina sou i mladsi lidi treba 14 lety a tak al eot je prehnany zas mam i dve stejen stary kamosky tery maj +--- stejne stary deti jako ja matyho.A vsichni co me znaj to vedi a fandej mi a berou to a i kdyby ne tak je mi to fuk prootze je ot muj zivot a moje vec.A je fakt krasnej je to muj milaacek a stesticko kdyz se narodil vazil 3,400kg ted mu j sou 4.mesice a ma 7,20kg je to zrout kojim ho al euz od narozeni dokrmuju obcas ale ted uz mu davam prikrmy ty polivky a pani doktroka rika ze kdyby takovy mamy byli vsichni opravdu se onej staram a ma se jakov bavlnce bych zanej i dejchala je to muj milacek mam prai od brachy a uz se tesim az bude sedet on je starsnej cipera uz od mala uz mu roste zu a seda si a je nakej zivej coz je dobre. dekuji a mejte s eklara a matyasek