Miminko v 16 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
klarka17
1.4.11 10:39

miminko v16 letech

Mam syna narodil se mi v necelic 17 letech v 16 se mi narodil syn Matyasek a pred par dny mi bylo 17.Mysli si ze na veku nezalezi a z nejsem jedina sou i mladsi lidi treba 14 lety a tak al eot je prehnany zas mam i dve stejen stary kamosky tery maj +--- stejne stary deti jako ja matyho.A vsichni co me znaj to vedi a fandej mi a berou to a i kdyby ne tak je mi to fuk prootze je ot muj zivot a moje vec.A je fakt krasnej je to muj milaacek a stesticko kdyz se narodil vazil 3,400kg ted mu j sou 4.mesice a ma 7,20kg je to zrout kojim ho al euz od narozeni dokrmuju obcas ale ted uz mu davam prikrmy ty polivky a pani doktroka rika ze kdyby takovy mamy byli vsichni opravdu se onej staram a ma se jakov bavlnce bych zanej i dejchala je to muj milacek mam prai od brachy a uz se tesim az bude sedet on je starsnej cipera uz od mala uz mu roste zu a seda si a je nakej zivej coz je dobre. dekuji a mejte s eklara a matyasek

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.4.11 10:44

a co chces slyset??? 8-o 8-o 8-o 8-o :nevim:

• Upravit
klarka17
1.4.11 10:51
Anonymní píše:

co si otom mysli osttani lid ktere neznam

• Upravit
1435
1.4.11 10:53

Já bych řekla,že to co si myslíme o tom,že má mimi jako 17 ti letá.No já s tím problém nemám a proč taky.Pokud se o něj stará tak jak má.tak jenom dobře.Jinak mám kamarádku,neviděla jsem ji od narození malého - 7 let,bylo jí tehdy 14.A od té doby má ty děti 3.

• načítám...
Anonymní
1.4.11 10:53
klarka17 píše:
Anonymní píše:

promin, ale takhle to vypada, ze chces, aby ti vsichni chvalili, jak jsi skvela mlada maminka atd… a to se mi nelibi :nevim:

• Upravit
14335
1.4.11 10:55

Já taky nevidím problém s věkem - sice nedoporučují :mrgreen: , ale věřím, že se taková holka dokáže postarat..
Nakonec naše mámy nás měly většinou okolo 18, tak ten jeden rok, sem tam nic nespasí…

• načítám...
Anonymní
1.4.11 10:56

Já měla holčičku, když mi bylo 33 a taky je to můj miláček a starám se o ní, jako o vlastní :lol: Je hrozně šikovná, už papá a sama i chodí.
Co si o tom ostatní myslíte????

• Upravit
Anonymní
1.4.11 10:57
Anonymní píše:
Já měla holčičku, když mi bylo 33 a taky je to můj miláček a starám se o ní, jako o vlastní :lol: Je hrozně šikovná, už papá a sama i chodí.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Upravit
klarka17
1.4.11 10:58
no klidne chvalit klidne ne prosmte tak mi nepis nemam rada takovydl epovahy
Anonymní píše:
klarka17 píše:
Anonymní píše:
promin, ale takhle to vypada, ze chces, aby ti vsichni chvalili, jak jsi skvela mlada maminka atd… a to se mi nelibi :nevim:
  • Upravit
752
1.4.11 10:58
Anonymní píše:

tohle už je stranda ne , beru že jsi měla ditě ve 33letech a nějak nechapu souvislosti
Zakladatelka chtěla asi znat nazor jinych lidí na to že má ditě takto brzo

• načítám...
17013
1.4.11 10:59

Já si myslím, že samochvála smrdí a nevím, nikdy jsem neměla pocit, že bych se měla někde vychloubat, že se starám dobře o dceru. Je to tvoje povinost!!! :nevim:

• načítám...
2292
1.4.11 10:59
Anonymní píše:
Šikulka :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
35757
1.4.11 11:03

Já myslím, že by ses měla vrátit hlavně do školy :zed:

JInak, pokud se staráš o dítě zodpovědně, je mi jedno, kolik komu je.

• načítám...
14335
1.4.11 11:04

spíš si mylím, že zakaldatelka chtěla upozornit na to, že neni pravidlem, tže mladá holka - puberťačka, snad se neurazíš, se dokáže postarat..
Většina si myslí, že tak mladé holky strčí dítě rodičům a nebo se spíš věnují sobě než dítěti…
Tak jinak chválím, že se tak stará, ale určitě souhlasím, že je to už tvoje povinnost, a co napsat, jen tak dál a ať jste zdraví

• načítám...
6512
1.4.11 11:06

Hm, co uz… Tak se starej pekne dal.
Skoda jen, ze jsi nejdriv nedokoncila skolu a nenaucila se poradne psat…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby