Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti. Kdy jste se dozvedeli pohlavi mimča,a je už možnost to rozpoznat v 15.tydnu ?
Díky za odpovědi ![]()
Dozvěděli jsme se to ve 20tt, neb jsem na UTZ byla ve 12tt a pak v tom 20tt.
Doktoři to většinou v tomhle týdnu říkat nechtějí, protože je to nepřesný. Takže možná, že ti něco řekne, ale asi to nebude směrodatný
BabyNicole píše:
Ahoj všem,chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti. Kdy jste se dozvedeli pohlavi mimča,a je už možnost to rozpoznat v 15.tydnu ?Díky za odpovědi
Ahojky
No moje zkušenost… mě dr.řekl že se to dá zjistit už v 13tt ale záleží na miminku jak je otočené:-) Já v takovém tt nebyla na ultz takže jsme si počkali na 16tt ale naše mimi nechtělo roztáhnout nožičky,takže si mě dr.pozval v 18tt a tam už to bylo vidět že je to holčička:-) Taky určitě záleží na ultz doktora.ale já si myslím že je to ideální od toho 16tt ![]()
Tak hodně štěstí
mě to muj gynekolog naznačil v 16tt na běžné kontrole, ve 20tt to potvrdili
Někdo tu psal, že pohlaví bylo vidět už ve 12tt. V 15tt by to jít mohlo, ale na dobrém utz a při správné poloze miminka. Zkus se ale své(ho) doktora zeptat, třeba to výjde. Já se ptala ve 14tt a ještě to neviděla, takže taky až nautz ve 20tt, ale ještě pár dní před tím jsem měla výsledky z plodovky, takže tam to bylo na 100% v 19tt.
Mně řekli na NT screeningu ve 14tt. Ale byl to velmi dobrý doktor a velmi dobrý ultrazvuk. Většinou to říkají až později.
Je to mozne, ale neni to 100%, takze na to nespolehat…
Me ve 13tt rekli, ze to je urcite holka.. a pak ve 20tt - KLUK
![]()
Takze na drivejsi vysledky nespolehat… ![]()
rozpozna,ale zalezi jak je bobek natoceny,jak je dobry lekar a utz…ale jeste to neni stopero
me rekli az v 18tt
a beru,ze treba muze byt zmena,ale mudra videla pekne zretelne ![]()
Dekuju Moc,takze se na to spolehat zatim nema cenu,nechci zbytecne plasit… ![]()
Vydrž, ono to uteče. Ať máš pak opravdu jistotu. Ono opravdu nějaké doměnky nemají cenu a pak můžeš být třeba i zbytečně zklamaná.
jako pohlavi je videt, ale kluci se dovyviji az v 17tt zhruba ![]()
Vsak prave,vsechni ocekavaji kluka,takze nechci podavat znamym nejake nepravdive informace
tak ja to zkusim jeste vydrzet no
![]()
U nás nám to řekli v 16.tt a ve 20.tt nám to jen pan doktor potvrdil
Ale ta naše prdelka vždycky ležela s roztaženýma nohama přímo na pana doktora, takže to šlo vidět úplně ukázkově ![]()