Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
me doktor v 11tt na screeningu rekl, ze na 90% holcicka,ted jsem ve 13tt takze potvrdit nebo vyvratit to nemuzu:-D
pandicka píše:
me doktor v 11tt na screeningu rekl, ze na 90% holcicka,ted jsem ve 13tt takze potvrdit nebo vyvratit to nemuzu:-D
me rekli ve 13tt ze na 100% holka!!!!
Takze ja nakupovala vsechno ruzove.. a pak ve 20tt najednou kluk.. takze na to se fakt nespolehat… ![]()
Monny89 píše:pandicka píše:me rekli ve 13tt ze na 100% holka!!!!
me doktor v 11tt na screeningu rekl, ze na 90% holcicka,ted jsem ve 13tt takze potvrdit nebo vyvratit to nemuzu:-DTakze ja nakupovala vsechno ruzove.. a pak ve 20tt najednou kluk.. takze na to se fakt nespolehat…
jj, urcite se k tomu nechci upinat, je mi jasne ze 100% to clovek pozna az na porodnim sale:-)
takze neutral barvy a kocarek to jisti az do porodu:-D
Ahoj,
nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl
, ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností
to jsem skleroza ![]()
takže, možná si to doktor tipne, ale v tomto týdnu to je možná 50 na 50 ![]()
každopádně, at je zdravé ![]()
petratavali píše:
Ahoj,nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl, ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností
to jsem skleroza
takže, možná si to doktor tipne, ale v tomto týdnu to je možná 50 na 50
každopádně, at je zdravé
BabyNicole píše:
Vsak to je jasne samozrejme si preji to same hl aby bylo zdraveDekuji
petratavali píše:
Ahoj,nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl, ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností
to jsem skleroza
každopádně, at je zdravé
nebo abys tam neměla třeba 3
! ale i to by bylo hezké
hodně štěstí s těhotenstvím a pak miminkem..
petratavali píše:BabyNicole píše:nebo abys tam neměla třeba 3
Vsak to je jasne samozrejme si preji to same hl aby bylo zdraveDekuji
petratavali píše:
to jsem skleroza
každopádně, at je zdravé! ale i to by bylo hezké
![]()
![]()
![]()
hodně štěstí s těhotenstvím a pak miminkem..