Rozpozná se už pohlaví - 15tt? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
1.4.11 14:51

me doktor v 11tt na screeningu rekl, ze na 90% holcicka,ted jsem ve 13tt takze potvrdit nebo vyvratit to nemuzu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.4.11 15:02
pandicka píše:
me doktor v 11tt na screeningu rekl, ze na 90% holcicka,ted jsem ve 13tt takze potvrdit nebo vyvratit to nemuzu:-D

me rekli ve 13tt ze na 100% holka!!!! :cert: Takze ja nakupovala vsechno ruzove.. a pak ve 20tt najednou kluk.. takze na to se fakt nespolehat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
1.4.11 15:07
Monny89 píše:
pandicka píše:
me rekli ve 13tt ze na 100% holka!!!! :cert: Takze ja nakupovala vsechno ruzove.. a pak ve 20tt najednou kluk.. takze na to se fakt nespolehat… :nevim:

jj, urcite se k tomu nechci upinat, je mi jasne ze 100% to clovek pozna az na porodnim sale:-)
takze neutral barvy a kocarek to jisti az do porodu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.4.11 15:41

Ahoj,

nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl :wink: , ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností :think: to jsem skleroza :roll:
takže, možná si to doktor tipne, ale v tomto týdnu to je možná 50 na 50 :nevim:
každopádně, at je zdravé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
1.4.11 16:10
Vsak to je jasne samozrejme si preji to same hl aby bylo zdrave :-) Dekuji :andel:
petratavali píše:
Ahoj,nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl :wink: , ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností :think: to jsem skleroza :roll:
každopádně, at je zdravé :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.4.11 16:12
BabyNicole píše:
Vsak to je jasne samozrejme si preji to same hl aby bylo zdrave :-) Dekuji :andel:
petratavali píše:
Ahoj,nám ve 12tt na 3D ultrazvuku doktor řekl, že si MYSLÍ, že to bude holčička. Pravdu měl :wink: , ale jen to tipl. Jinak si ani nepamatuji, kdy nám doktorka řekla, co to bude s nějakou přesností :think: to jsem skleroza :roll:

nebo abys tam neměla třeba 3 :lol: ! ale i to by bylo hezké :palec: :palec: :palec: :palec: hodně štěstí s těhotenstvím a pak miminkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
1.4.11 16:48
jejda to snad ne :D Dekuji ti mockrát :palec: :wink:
petratavali píše:
BabyNicole píše:
petratavali píše:
nebo abys tam neměla třeba 3 :lol: ! ale i to by bylo hezké :palec: :palec: :palec: :palec: hodně štěstí s těhotenstvím a pak miminkem..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí