Miminko versus kočka/pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7095
29.6.08 20:54

Ahoj Fik , gratuluji k holčičce a super, že se to vyvíjí takhle!
Já musím říct, že čím je syn starší, tím víc vidím, že vztah kočka - dítě, je obohacující pro obě strany. Tak hodně zdaru! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 10:54

Nám když se narodila malá, tak jsem měli jednu kočku (teď už dvě) a nikdy jí do postýlky nelezl. Asi se bál malého křiklouna :D
Já bych je za to trestala aby věděli, že v postýlce (nebo tam kde malý bude) nemají co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.2.12 11:00

jestli miminko bude v jiném pokoji, tak po něm kočky v noci nejspíš ani nevzdechnou a dál budou u vás v posteli :) My jsme naše kočky taky naučily, že do postýlky se neleze, respektují to, jinak můžou k miminku dle libosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 11:20

Koukám, že jsem to napsala blbě. Samozřejmě, že k mimču bych je normálně pouštěla, aby se seznámili a zvykli si na sebe. Ale nenechávala bych je chodit do postýlky nebo na přebalovák ani když tam malý nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 11:23

Tak snad kočičky brzo pochopí, že do postýlky ne- i když :D Mužeš zkusit dát přes postýlku moskytieru :mrgreen: :palec: Myslím, že kočičky nepochopí, že do pokojíčku nesmí jen v noci :think: ale mužeš to zkusit. My máme hafíka, někdy nám vběhne do ložnice, když tam malej spí a drápky pěkně ťapou o plovoučku, ale většinou to malýho neruší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.2.12 11:30

my teď máme doma dvě štěňata a ty večer nějak chytají záchvat energie a dělají strašný bordel…a malá v tom spokojeně chrupe :-D takže třeba toho rachtání záchůdku apod. bych se nebála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný