Miminky z Proseka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
22.6.12 14:12

Miminky z Proseka

Chtěla bych se zeptat jestli je tu nějaka maminka co ma aspon priblizne stare ditko a je z Proseku. My se prave prestehovali z uplne druhe strany Prahy.
Mala je velmi spolecenska a ted travi cas jen semnou.
Bydlime na Novoborske. Vim ze diskuzi je spousta ale ja nez to proctu aby mela mamca aspon trosku stejne stare ditko :) Mala bude mit v rijnu 3roky, do skolky zatim bohužel nejdeme :(
Budu se tesit na vase prispevky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
22.6.12 14:34

Kdyby ses neodstehovala, tak jsi maminu se skoro stejnym ditkem mela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chybis mi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
22.6.12 14:43

:hug: i vy mě… Tak snad nám to přiště výjde. Ted mi spi mala i honza :D
Je uz vic casu tak slibuji ze budeme jezdit, ikdyz ty to mas taky dost nabyty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
22.6.12 14:45

Normalne jsi me rozplakala :mrgreen: Ale nastesti se nechystam zpet na moravu tak ta cesta za tebou neni tak hrozna. A kdyby jsi chtela mala tu pristi tyden neni tak muzeme nekam zajit. Co? Mi pak pisni sms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
22.6.12 14:51
@nymphy píše:
Normalne jsi me rozplakala :mrgreen: Ale nastesti se nechystam zpet na moravu tak ta cesta za tebou neni tak hrozna. A kdyby jsi chtela mala tu pristi tyden neni tak muzeme nekam zajit. Co? Mi pak pisni sms :)

Schovej slzy, vsak se brzo uvidime :) Ted ude hezky, tak bude vice prilezitosti na zahradu polezet.
Napisem si sms, zajit bychom mohli, dohodnu se s Mysakem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová