Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky z Prostějova. Najde se nějaká mamina na procházky a výlety s mrňouskama? Kamarádkám děti odrostly a nechaly mě doma samu
…
@Kacenka1987 píše:
Já jsem z Kralic na Hané.-)
To je jak daleko? 7km cca ![]()
Já jsem z Prostějova a taky hledám někoho na procházky ![]()
Akorát čekám miminko až začátkem září/TP 8.9./ a ty hledáš asi někoho na teď ![]()
Jak staré dítko máš?
Ahojky..já zrovna porodila před týdnem..takže už se taky těšmím na procházky..bydlíme u aquaparku.. ![]()
@Ivia 86 píše:
Já jsem z Prostějova a taky hledám někoho na procházky
Akorát čekám miminko až začátkem září/TP 8.9./ a ty hledáš asi někoho na teď
Jak staré dítko máš?
Neznamená, že nemůžem vyrazit na kavčo ne?
…7měs
@smurfka píše:
Ahojky..já zrovna porodila před týdnem..takže už se taky těšmím na procházky..bydlíme u aquaparku..
fáááákt? Já taky. Na Krasické ![]()
@wildcherry
já na švýcarské..tak to je super, to máme blízko
zítra jdu poprvé s prckem na delší procházku, jdem se ukázat do práce..a přístí týden už budem doma sami - tatínek bude v práci, tak klidně můžem dopoledne někam vyrazit na město.( stejně si budu muset pro RL )
@smurfka píše:Švýcarská je u Belgické ne?Ty jsi ze zadní strany,já přední..No i tak to máme přes zkratku kousek
@wildcherry
já na švýcarské..tak to je super, to máme blízkozítra jdu poprvé s prckem na delší procházku, jdem se ukázat do práce..a přístí týden už budem doma sami - tatínek bude v práci, tak klidně můžem dopoledne někam vyrazit na město.( stejně si budu muset pro RL )
@wildcherry
no tak super..a jak si na tom
vdavá - družka, věk, dítě/ děti?
Já jsem 10 let s přítelem, mám 27 let a ted jsme měli teda prvního prdlocha..
Na kafíčko i na procházku samozřejmě můžeme
Mě je 26 a bydlím na Resslove ![]()
Resslova je nedaleko Starozežné palírny a lázní, mezi krapkovou a Nerudovou ul. ![]()
Já čekám první, takže bys mě mohla zásobit zkušenostmi ![]()